AndroidYleinen

Google julkisti viidennen Android 14 -beetaversion – Virallinen julkaisu lähenee

Android 14

Google on julkistanut yllättäen viidennen Android 14 -käyttöjärjestelmän beetaversion, vaikka viime kuussa nähdyn neljännen version odotettiin olevan viimeinen. Tuolloin Google jopa itse antoi ymmärtää seuraavaksi tulossa olevan virallinen julkaisu. Julkaisu on kuitenkin nyt lähenemässä.

Nähtävästi Android 14 -version kehitystyö on kestämässä pidempään kuin Google on alun perin suunnittelut. Virallisen vakaan version julkaisua voitaneen odottaa seuraavien viikkojen aikana, mahdollisesti elokuun lopulla tai syyskuun alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 14 on nyt viimeisessä beetavaiheessa.

”Kun Android 14:n virallinen julkaisu on vain viikkojen päässä, esittelemme tänään viidennen, ja Android 14:n beetaohjelman viimeisen päivityksen. Tämä on viimeinen mahdollisuus varmistaa, että sovelluksesi ovat valmiita, ja antaa palautetta ennen kuin kuluttajat alkavat saamaan Android 14 -versiota”, kerrotaan Googlen postauksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 14 Beta 5 tuo mukanaan paljon virheenkorjauksia, jotka kiillottavat kokemusta aikaisempaa vakaampaan suuntaan. Kaikkia korjauksia on turha lähteä luettelemaan, mutta kiinnostuneille ne löytyvät lähdelinkin takaa.

Android 14 -beetaversio on tuttuun tapaan saatavilla tuetuille Pixel-laitteille, eli Pixel 4a 5G tai sitä uudemmille. Beetaohjelmaan rekisteröityneet saavat päivityksen langattomasti.

Lähde: Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android