SamsungYleinen

Samsung käynnistämässä Android 14- ja One UI 6.0 -päivityksen beetatestauksen

Samsung on vihdoin saamassa käyntiin Android 14- ja One UI 6.0 -päivityksen beetatestauksen valituissa maissa. Aikaisemmin tällä viikolla Samsung julkaisi asiasta jo tiedotteen, mutta päätti poistaa sen pian. Nyt testaus on alkanut virallisesti.

Beetatestaus on mahdollista ainoastaan Yhdysvalloissa, Etelä-Koreassa sekä Saksassa, joten sitä ei ole tarkoitettu kaikille. Aluksi beetaohjelmassa mukana on ainoastaan Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet, jotka ovat Galaxy S23, S23+ sekä S23 Ultra.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

One UI 6.0 on seuraava suuri päivitys Samsungin laitteille, joka perustuu Googlen pian virallisesti julkaistavaan Android 14 -versioon. Samsungin mukaan uusi päivitys mahdollistaa käyttäjäystävällisemmän kokemuksen ja tuo mukanaan ”täydellisen paketin parannuksia”.

Yksi suurimmista uudistuksista uudessa päivityksessä tulee olemaan uusittu ilmoitus- ja pika-asetuspaneeli. Uusi pikapaneeli on jaettu osiin, jossa on suuret Wi-Fi- ja Bluetooth-painikkeet, muokattava pika-asetusruudukko ja näiden alapuolella on näytön kirkkauden säätö. Mukana on myös painikkeita laitteiden ohjausta varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan uusi One UI 6 tuo mukanaan myös uuden oletusfontin sekä uusia hymiöitä Samsung-näppäimistöön. Lisäksi erilaisia lukitusnäyttöjä voidaan asettaa tilojen sekä rutiinien perusteella. Mukana on myös kamera-widget.

Beetatestaus ei ole koskaan ollut Suomessa saatavilla, joten suomalaisten täytynee odottaa One UI 6.0 -päivityksen virallista julkaisua. Samsungin odotetaan julkaisevan päivityksen useimmille puhelimilleen vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung