AndroidGoogleYleinen

Google lykkää Android 11 -beetaversion julkaisutapahtumaa

Google on ilmoittanut, että yhtiö on päättänyt lykätä ensi viikolle suunniteltua Android 11 Betan julkaisua sekä virtuaalista tapahtumaan, jonka piti tapahtua 3. kesäkuuta. Twitterissä julkaistun ilmoituksen mukaan nyt ei ole aika juhlia, jolla viitataan Yhdysvalloissa meneillään oleviin mielenosoituksiin. Googlen mukaan tapahtuma tullaan kuitenkin järjestämään lähitulevaisuudessa.

Virtuaalitapahtumassa oli tarkoitus esitellä Androidin myöhemmin tänä vuonna yleiseen jakoon saapuva Android 11 -versio sekä sen uusia ominaisuuksia. Ensi viikon keskiviikolle suunnitellun tapahtuman piti olla noin tunnin mittainen, jonka jälkeen piti järjestää Q&A-kysymyssessio, jossa Android-tiimiläiset vastaavat kysymyksiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 11:n virallisen julkaisun on odotettu tapahtuvan Q3 2020 aikana, eikä nyt ilmoitettu beetaversion julkaisutapahtuman siirtyminen tule vaikuttamaan aikatauluun tämän osalta. Alun perin ensimmäisen Android 11:n beetaversion julkaisun odotettiin tapahtuvan toukokuussa, mutta Google viivästytti sen kesäkuun alkuun koronaviruksen takia. Nyt seuraava lykkäys johtuu Yhdysvalloissa käytävistä mielenosoituksista, mutta Google tulee pian kertomaan lisää Android 11:n beetaversion julkaisusta.


Lähde: Twitter (Android Developers)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android