SamsungYleinen

Seuraavan sukupolven Samsung Galaxy Watch paljastui FCC:n tietokannasta

Samsung on nähtävästi viimeistelemässä uutta älykelloaan, mutta valitettavasti tulevasta kellosta ei tiedetä tällä hetkellä kovinkaan paljoa. Toistaiseksi julkaisematon pyöreällä näytöllä varusteltu kello on löydetty FCC:n tietokannasta, josta on paljastunut myös luonnoskuva kellosta.

Kello on paljastanut FCC:n tietokannasta kahdessa variantissa, jotka ovat SM-R845 ja SM-R855. Tiedostojen joukosta löytynyt kuva paljastaa laitteen pyöreän rakenteen, joka muistuttaa hyvin vahvasti jo markkinoilla olevia Samsungin älykelloja. Takaosasta käy ilmi, että laitteen nimi on ”Samsung Galaxy Watch”, mutta se ei ole kuitenkaan koko kellon nimi. Todennäköisesti kyseessä saattaa olla Galaxy Watch 2 tai vaihtoehtoisesti Galaxy Watch Active 3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Luonnoskuva vahvistaa kellon koon olevan 45 millimetriä ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lasina Samsung hyödyntää Gorilla Glass DX -lasia ja kellon rakenne pitäisi olla MIL-STD-810G-standardin mukaisesti iskun- ja vedenkestävä. Kuva vahvistaa Samsungin tuovan kelloon myös GPS-yhteydet sekä LTE-tuen.

Todennäköisesti LTE-version ohella Samsung tulee julkaisemaan myös Wi-Fi-versio. Samsungin uskotaan tuovan kellon tarjolle myös eri materiaaleissa, joita ovat ruostumattoman teräksen lisäksi alumiini sekä super-premium titaaniversio. Valitettavasti FCC ei ole paljastanut kellosta mitään muita teknisiä tietoja tai ominaisuuksia. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung voisi nyt vuotaneen älykellon julkaista.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung