HMDNokiaYleinen

Huhu: HMD Globalin taittuvanäyttöinen Nokia-puhelin on edelleen työn alla

Konseptikuva taittuvanäyttöisestä Nokia-puhelimesta.

Monet älypuhelinvalmistajat ovat julkaisseet tai suunnittelevat taittuvanäyttöisiä älypuhelimia. Tällä hetkellä Suomessakin myynnissä ovat pari Samsungin puhelinta, yksi Huaweilta sekä yksi Motorolalta. Huhuissa on myös toisinaan nähty puheita HMD Globalin kehittämästä taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta ja tänään siitä on kuultu hieman lisää.

Twitterissä Nokiaa koskevista tiedoistaan tunnettu käyttäjä Nokia anew on kertonut, että HMD Globalin taittuvanäyttöinen Nokia-puhelin on edelleen kehitettävänä, eikä projektia ole kuopattu. Valitettavasti edelleenkään ei ole mitään tietoa, milloin HMD Global voisi taittuvanäyttöisen puhelimensa julkaista, eikä tarkkaan ole tiedossa missä kehitysvaiheessa laite on.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Markkinoilla on nähty Samsungilta ja Huaweilta tabletiksi muokkaantuvia taittuvanäyttöisiä puhelimia, kun taasen Motorolan ja Samsungin toinen laite ovat toteutukseltaan simpukkapuhelimen kaltaisia. Toistaiseksi ei ole tiedossa millaiseen formaattiin HMD Global kehittää taittuvanäyttöistä puhelinta. Tällä hetkellä mikään taittuvanäyttöinen puhelin ei ole kovin edullinen, vaan hinnat ovat 1500-2500 euron tietämissä, joten myöskään HMD Globalin puhelimen ei voida olettaa olevan kovin edullinen.


Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD