SamsungYleinen

Google paljasti julkaisemattoman Galaxy A22s 5G -puhelimen tietoja sekä kuvan – tällainen on tuleva Samsungin edullisin 5G-puhelin

Samsungin suosittu Galaxy A -mallisto on saanut viime aikoina useita uusia jäseniä, mutta Samsungilta on odotettu myös uusia Galaxy A22 -puhelimia, joista on kuultu aikaisemminkin tietoja. Nyt myös Samsung on listannut Google Play -kehittäjätietokannassaan julkaisemattoman Galaxy A22s 5G -älypuhelimen kuvan sekä joitakin yksittäisiä teknisiä ominaisuuksia.

Google on paljastanut puhelimen etuosasta ainoastaan kuvan, joka on pitkälti odotetun kaltainen. Etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli, jota kiertää varsin paksut kehykset. Kuvasta voidaan päätellä puhelimen oikeassa kyljessä olevan myöskin virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Google on paljastanut listauksessaan Galaxy A22s 5G -puhelimessa olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Galaxy A22 -puhelimiin (A22 4G, A22s 5G ja A22 5G) odotetaan neloiskameraa, joka koostuisi 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Puhelimeen saatetaan saada myös 13 megapikselin tasoinen selfiekamera. Huhujen perusteella Samsung olisi varustellut puhelimen myös 5000 milliampeeritunnin akulla sekä 15 watin pikalatauksella.

Samsungin tiedetään suunnittelevan Galaxy A22 5G -puhelimen julkaisua heinäkuulle, eli muutaman kuukauden päähän. Todennäköisesti Samsungin tavoitteena on päästä lähemmäksi 200 euron hintapistettä tulevan 5G-puhelimensa kanssa, mutta rinnalla odotetaan myös Galaxy A22 4G -versiota.

Lähde: Google Play -kehittäjätietokanta

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung