YleinenZTE

ZTE julkaisi videon Nubia Z30 Pro -puhelimesta – paljasti samalla tutun kameratoteutuksen

ZTE on aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa uuden huippuluokan Nubia Z30 Pro -huippupuhelimen 20. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Tulevasta puhelimesta on oltu tähän asti varsin hiljaa, mutta nyt ZTE on julkaissut Weibo-palvelussa neljän minuutin mittaisen teaser-videon, joka paljastaa osan laitteen muotoilusta. Tarkkasilmäisimmät voivat havaita Nubia Z30 Prossa olevan paljon yhtäläisyyksiä aikaisemmin esiteltyyn ZTE Axon 30 Ultra -puhelimeen.

Rakenteeltaan Nubia Z30 Pro tulee videon perusteella olemaan pitkälti kuin Axon 30 Ultra, mutta takaosan lasipinnassa on nyt kamera-alueen kohdalla hieman erilainen viimeistely. Lisäksi puhelimessa on Nubia-logo. Laatikkomaisessa kamera-alueessa nähdään neljä kamerasensoria, joista yksi on periskooppikamera. Jos kamera on toteutukseltaankin identtinen Axon 30 Ultran kanssa, niin Nubia Z30 Pro saa 64 megapikselin pääkameran, 64 megapikselin ultralaajakulmakameran, 64 megapikselin muotokuvakameran sekä 8 megapikselin periskooppikameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti suurin ero Axon 30 Ultran ja Nubia Z30 Pron kohdalla tullaan näkemään näytössä ja etukameratoteutuksessa. ZTE:n on odotettu tuovan uuteen Nubia-puhelimeen näytönalaisen etukameran, joka on nähty jo vuotokuvassa, joka on julkaistu myös Weibo-palvelussa. Nubia Z30 Pron näyttö on todennäköisesti molemmilta reunoilta kaartuva ja kamera löytyy piilotettuna näytön yläreunaan.

ZTE saattaa julkaista 20. toukokuuta useammankin Nubia-puhelimen, sillä Nubia Z30 Pron rinnalla saatetaan nähdä Nubia Z30 -perusmalli. Todennäköisesti vielä lähipäivinä puhelimista tullaan kuulemaan lisätietoja, mutta viimeistään ensi viikolla kaikki tiedot varmistuvat. Weibossa julkaistu video on ladattu myös YouTubeen ja sen voi katsoa alapuolelta.

Lähde: Weibo (Nubia, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen