AndroidYleinen

Google Pay rantautui vihdoin Suomeen

Googlen mobiilimaksupalvelu Google Pay on rantautunut tänään Suomeen. Ensimmäisenä palveluun käsiksi pääsevät Nordean asiakkaat. Google Pay on nopea ja helppo maksutapa Android-laitteilla, joista löytyy NFC-tuki.

Kun käytät puhelintasi maksamiseen kaupoissa, Google Pay ei lähetä debit-korttisi tai luottokorttisi numeroa maksun mukana. Sen sijaan käytetään virtuaalista tilinumeroa, joka sisältää tarvittavat tiedot, joten korttisi tiedot pysyvät turvassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Haluamme helpottaa asiakkaittemme arkea. Mobiilimaksaminen on erittäin kätevä tapa tehdä päivittäiset ostokset, myös silloin kun lompakko ei ole mukana. Google Paylla voi maksaa omalla pankki- tai luottokortilla ostokset käyttäen lähimaksua puhelimella. Palvelu on maksuton, eikä vaadi muuta, kuin kortin liittämistä puhelimen lompakkoon. Maksaminen puhelimella on helppoa, mutkatonta ja turvallista eli juuri sitä, mitä asiakkaamme haluavat”, sanoo Nordean Suomen henkilöliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Nikkilä.

Tällä hetkellä Google Paytä voi käyttää kaikilla Nordean henkilöasiakkaiden korteilla ja yrityskorteilla. Tulevaisuudessa Google tulee todennäköisesti laajentamaan Payn toimintaa myös muiden pankkien tuella.

Google Payn käyttöönotto kestää vain hetken. Voit tehdä sen Google Pay- sovelluksessa kaikissa Android-laitteissa. Edellytyksenä on, että käyttöjärjestelmän versio on Android 5.0 Lollipop tai uudempi ja että puhelin tukee NFC:tä.

Lähde: Nordean tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android