GoogleYleinen

Google Pixel 4 -huippupuhelin esillä tuoreissa vuotokuvissa

Google on julkaissut virallisesti tietoja tulevista Pixel 4 -puhelimista jo aikaisemmin, mutta nyt nettiin on vuotanut kaksi uutta livekuvaa, joissa väitetään esiintyvän Pixel 4 -puhelimen etu- ja takaosa.

Vuotokuvat paljastavat puhelimen designin osittain ja laite näyttää pitkälti odotuksien ja aikaisempien vuotojen mukaiselta. Laitteen näytöllä on esillä Sprint-logo, joka viittaa laitteen olevan testissä yhdysvaltaisella operaattorilla. Lisäksi uusi navigointipainike vahvistaa puhelimessa olevan tuorein Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 4 tulee kuvien mukaan saamaan näytön, jonka yläreunassa on paksu mustakaistale ja alareunassa selvästi pienempi kehys. Lisäksi puhelimen oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Pixel 4:n takaosassa on kokonaan lasista koostuva rakenne ja vasemmassa yläreunassa on neliömäinen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria ja LED-salamavalo. Takaosassa ei ole sormenjälkilukijaa, joka viittaisi näytönalaiseen sormenjälkilukijaan. Huhujen mukaan puhelimessa on 12 megapikselin pääkamera ja 16 megapikselin telekamera.

Odotetut Pixel 4- ja Pixel 4 XL -puhelimet julkaistaan Googlen mukaan kuluvan vuoden aikana. Todennäköisesti puhelimista kuullaan pian lisätietoja.

Lähde: Mishaal Rahman (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google