GoogleYleinen

Google Pixel 7a -puhelimen tuotekuvat vuotivat – tulossa kolme väriversiota

Google Pixel 7a

Googlen odotetaan julkistavan toukokuun alkupuolella uuden Pixel 7a -älypuhelimen, josta on nähty ja kuultu useita huhuja viimeisen puolen vuoden aikana. Nyt nettiin on vuodettu tunnetun vuotajan OnLeaksin toimesta tarkat tuotekuvat, jotka vahvistavat Pixel 7a:n kolme väriversiota.

Pixel 7a nähdään kuvissa kolmessa värissä, jotka ovat valkoinen, harmaa sekä vaaleansininen. Googlen tarkoista värien markkinointinimistä ei ole vielä tietoa. Pixel 7a tulee saamaan tutun muotoilun. Takaosassa on kaksoiskamera ja etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näytön kehykset ovat melko paksut, mutta alareunassa on vieläkin paksumpi musta kaistale. Puhelimen oikeassa reunassa on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Tuttuun Pixel-tyyliin virtapainike on äänenvoimakkuuspainikkeiden yläpuolella.

Googlen on odotettu tarjoavan puhelimessa 6,1 tuuman kokoisen OLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Googlen oma Tensor G2 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamerat ovat vuotojen mukaan 64 megapikselin pääkamera (Sony IMX787) sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa pitäisi olla 10,8 megapikselin kamera. Pixel 7a -puhelimeen odotetaan myös 5 watin langatonta latausta sekä Android 13 -käyttöjärjestelmää.

Julkaisu tapahtunee Google I/O -tapahtuman yhteydessä 10. toukokuuta.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google