HTCYleinen

HTC Wildfire E3 Lite -älypuhelin julkaistiin – Unisoc-järjestelmäpiiri, Android 12 ja 5000 mAh akku

HTC Wildfire E3 Lite

HTC-brändin alaisuudessa on jälleen julkaistu uusi edullinen älypuhelin, joka kantaa nimeä HTC Wildfire E3 Lite. Kyseessä ei ole HTC:n valmistama puhelin, vaan siitä vastaa brändin lisensoinut Water World International Industrial Limited- yritys.

Uutuuspuhelimessa on muovista valmistettu rakenne. Mitoiksi on ilmoitettu 164,8 x 76,5 x 9,2 millimetriä ja painoksi 218 grammaa. Laite esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC Wildfire E3 Lite tarjoaa 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus sekä pisaramainen etukameralovi. Etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä. Takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Tehoista on vastaamassa Unisoc SC9863 -järjestelmäpiiri, joka takaa lähtötason suorituskyvyn ja korkeintaan 4G-yhteydet. Wildfire E3 Lite on varusteltu 3 tai 4 gigatavulla RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavulla sisäisellä tallennustilalla. Puhelimessa on tuki muistikortille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Puhelimeen on saatu sormenjälkilukija sekä kasvojentunnistus. Käyttöjärjestelmäksi on ilmoitettu Android 12.

Tarkkoja hinta- ja saatavuustietoja ei ole vahvistettu. HTC Wildfire E3 Lite on tulossa myyntiin ainakin Afrikassa.

Lähde: HTC Wildfire E3 Lite -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC