AndroidHuaweiYleinen

Google suosittelee vain yhtä Android-tablettia yrityksille ja se tulee kiinalaiselta Huaweilta

Googlen Android Enterprise Recommended -ohjelma auttaa löytämään yrityskäyttöön parhaiten sopivia Android-laitteita ja palveluja. Huaweilta Suomesta myytävistä malleista listaukselle on päässyt kuusi puhelinmallia eri hintakategorioista. Huawei on toistaiseksi ainoa listaukselle päässyt tablettivalmistaja.

”Android Enterprise Recommended -listaus on rakennettu helpottamaan yritysten laitevalintoja. Listaukselle pääsy kertoo, että laite vastaa businesskäytön vaatimuksia, laitteet saavat päivitykset säännöllisesti ja käyttöönottoprosessi on automaattinen. Huaweilta on Suomessa myytävistä malleista listalla kuusi puhelinta ja tabletti, mikä viestii Huawein monipuolisesta laitevalikoimasta ja sitoutuneisuudesta käyttökokemuksen kehittämiseen”, valaisee Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön Sales Manager Jesse Kajes.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein puhelinmalleista listaukselle ovat päässeet Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10, Huawei P Smart, Huawei P10, Huawei P10 Plus ja Huawei P10 Lite sekä tableteista kesän alussa Suomen markkinoille saapunut Huawei MediaPad M5.

”Esimerkiksi P20-sarjan tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet tulevat jatkossa olemaan yritysasiakkaille entistä keskeisemmässä roolissa. Vastaavasti hybridikäyttö ja uudenlaiset palvelutavat, kuten digitaaliset näytöt, ovat lisänneet uudelleen tablettien kysyntää. Huawei MediaPad M5 on yrityskäyttöön turvallinen valinta, jolle on enrollment-tuki ja taattu päivityssykli”, Kajes toteaa.

Markkinatutkimusyhtiö IDC tutki viime vuonna IT-alan päättäjiä ja selvitti, että kaksi kolmasosaa vastaajista aikoi investoida seuraavan 1–1,5 vuoden aikana aiempaa enemmän yrityksen liikkuvuuteen. Tutkimuksen mukaan suurimmat panostukset kohdennettaisiin työntekijöiden laadukkaisiin mobiililaitteisiin.

Google Android Enterprise Recommended -listan kriteerejä ovat:

  • Täyttää Android 7.0+ -laitteille asetetut tekniset vaatimukset
  • Tuki Android-puhelinten helppoon käyttöönottoon tilanteissa, jossa suuri määrä laitteita halutaan laitehallintaohjelmistojen alaisuuteen, myös zero-touch -alustalla.
  • Androidin turvapäivitykset 90 päivän kuluessa siitä, kun Googlen on julkistanut päivityksen; vähintään kolmen vuoden ajan
  • Puhelinten laaja ja kansainvälinen saatavuus yrityskäyttöön
  • Rajallinen määrä esiasennettuja sovelluksia Androidin työprofiilissa ja laitehallituissa puhelimissa.

Lähde: Huawei Suomen lehdistötiedote 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android