AndroidSamsungYleinen

Pian julkaistava Galaxy Note9 paljastui Samsung Suomen tukisivulta

Samsung tulee esittelemään uuden Galaxy Note9 -puhelimen 9. elokuuta. Huhujen mukaan Galaxy Note9 tulee olemaan jälleen huippuominaisuuksilla varusteltu suurinäyttöinen puhelin, jossa suurimmat uudistukset koskevat S Pen -kynää ja sen tarjoamia uusia ominaisuuksia.

Nyt kuitenkin PhoneArena.com -sivusto kertoo, että Galaxy Note9 -puhelimen tukisivut ovat nähtävissä muutamien maiden virallisilla Samsungin sivuilla. Mallikoodiltaan puhelin on SM-N960F/DS, joka viittaa Galaxy Note9 -puhelimeen. Tukisivut ovat nähtävissä muun muassa Samsung Suomen sivuilla, vaikka puhelimen julkaisuun on vielä hyvä tovi aikaa. Tukisivu ei kuitenkaan kerro puhelimesta yhtään mitään uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Note9 -puhelimessa odotetaan olevan Samsungin oma Exynos 9810 -tehopiiri varsinkin Euroopassa, mutta Yhdysvaltoihin ja Kiinaan on jälleen odotettavissa Snapdragon 845 -piiriin perustuva versio. Huhuissa puhelimeen on odotettu jopa 512 gigatavua tallennustilaa, mutta todennäköisesti tarjolle ovat tulossa 64, 128 ja 256 gigatavun versiot. RAM-muistiakin odotetaan olevan vähintään 6 gigatavua.

Lähde: PhoneArena.com, Samsung Suomen tukisivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android