GoogleYleinen

Google vahvisti Pixel 4a (5G)- ja Pixel 5 -puhelimet – Julkaistaan syksyllä edullisimmillaan 486 euron hintaan

Google julkaisi tänään Pixel 4a -puhelimen, joka on nähtävästi yhtiön viimeinen 4G-yhteyksillä varusteltu laite, sillä Google on vahvistanut myös kahden muunkin puhelimen julkaisun tämän vuoden aikana. Pixel 4a -puhelimesta tullaan julkaisemaan erillinen 5G-versio, jonka lisäksi myyntiin on saapumassa myös uusi Pixel 5.

Kovin paljoa kahdesta uudesta 5G-puhelimesta Google ei ole paljastanut, mutta hinnoittelu on edullisemman puhelimen osalta jo vahvistettu. Googlen mukaan Pixel 4a (5G) tulee maksamaan edullisimmillaan 499 dollaria, kun taasen Euroopassa hinnoittelu asettuu 486 euroon. Tulevien Pixel 4a (5G)- sekä Pixel 5 -puhelimien tarkoituksena on tehdä striimaamisesta, lataamisesta sekä pelaamisesta Stadia-palvelussa sekä muilla alustoilla aikaisempaa sulavampaa viidennen sukupolven mobiiliverkkoyhteyksien avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on myös vahvistanut Pixel 4a (5G)- ja Pixel 5 -puhelimien olevan tulossa myyntiin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Japanissa, Taiwanissa sekä Australiassa. 5G-yhteyksillä varusteltuja Pixel-puhelimia on siis ennakkotietojen mukaan turha odottaa myyntiin Suomessa ainakaan virallisesti.

Uusia Pixel-puhelimia on tulossa siis syksyllä, mutta aivan tarkkaa ajankohtaa Google ei vielä vahvistanut. Todennäköisesti tulevien viikkojen sekä kuukausien aikana puhelimista tullaan näkemään myös tarkempia vuotoja.

Lähde: Googlen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ainakin säälittävä ”Todennäköisesti aina kalliimpi” on joskus myynyt Pixel-puhelimia ei millään halvalla.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google