GoogleYleinen

Googlelta tulossa Chrome OS ja Androidin yhdistävä läppäri

ap_resize

Googlen on odotettu esittelevän ensimmäistä kertaa Andromeda-käyttöjärjestelmää yhtiön järjestämässä tilaisuudessa 4. päivä lokakuuta. Andromeda yhdistää Chrome OS:n Androidiin. AndroidPolice.com mukaan Bison-koodinimeä kantava läppäri on tulossa vasta vuoden 2017 loppupuolella. Artikkelin kirjoittaja David Ruddock sai tiedon omilta lähteiltänsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Andromeda-käyttöjärjestelmällä varustettu läppäri sisältää 12.3-tuuman näytön ja sivuston saamien tietojen mukaan, siitä on tulossa kaksi eri malliversiota. Toinen malli on varustettu Core M3 suorittimella ja toinen i5 suorittimella. Sisäistä tallennustilaa läppäristä löytyy, joko 32GB tai 128GB mallista riippuen. RAM-muistia löytyy 8GB tai 16GB. Mukana tulee olemaan myös stereokaiuttimet, sormenjälkitunnistin, muutama USB-C-portti, 3.5mm kuulokeliitäntä ja taustavalaistu näppäimistö. Akun keston sivusto mainitsee olevan n. 10 tuntia.

Google haluaa läppärillään heiluttaa Microsoftin ja Applen hallitsemaa kenttää tuomalla omalla käyttöjärjestelmällään varustetun läppärin.

Hintaa läppärille tulisi n. 800 dollaria ja myyntiin tulee myös Wacom-stylus.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Google