GoogleYleinen

Googlen julkaisemattoman Pixel Watch 2 -älykellon kellotaulut vuotivat

Google Pixel Watch

Google odotetaan julkaisevan myöhemmin tänä vuonna toisen sukupolven Pixel-älykellonsa, joka kantaisi nimeä Pixel Watch 2. Googlen tuotteet vuotavat usein ennen julkaisuaan, ja nyt myös uutuuskellon kellotauluista on vuodettu kuvia.

Kellotaulut ovat tärkeä osa älykelloja, sillä niiden avulla käyttäjät voivat personoida laitteen itselleen sopivaksi. Google on toteuttanut vuodon mukaan Pixel Watch 2 -älykellolle neljä eri pääkategoriaa, jotka ovat Accessible, Arc, Bold Digital ja Analog Bold.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Accessible-tyylisissä kellotauluissa asetetaan etusijalle luettavuus ja yksinkertaisuus. Kellotaulut ovat helposti ymmärrettävissä ja niissä on vähän häiriötekijöitä. Google on toteuttanut neljä kellotaulua, jotka kuuluvat tähän kategoriaa. Kellotaulujen nimet ovat Just Time, Circular, Linear ja Stacked Time.

Arc-kellotaulut tuovat vastaavasti mukanaan enemmän tietoja ja ne ovat muokattavissa. Kellotauluja on kuusi kappaletta, mutta jokaisesta on kuusi alavarianttia, joihin voi lisätä käyttäjän mieltymyksen mukaisesti toimintoja. Kellotauluissa on 2-4 vaihdettavaa ominaisuuspaikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bold Digital -kategoriassa on Android 14 -käyttöjärjestelmästä tuttua ilmettä. Kellotauluissa käytetään lihavoitua, limittäisiä fontteja sekä paljon värejä. Kategorian ainoat kellotaulut ovat Just Time sekä Radial.

Analog Bold näyttää yhdistelmältä Arc- ja Bold Digital -kellotauluja. Siinä on myös vaihdettavia ominaisuuksia, joita käyttäjät voivat mukauttaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki kellotaulut antavat mahdollisuuden vaihtaa värejä, mutta Wear OS 4 tukee myös Androidista tuttua dynaamista värimaailmaa. Sen avulla voi ottaa värejä kellotaulusta ja niitä sovelletaan kellon muuhun käyttöliittymään.

Odotettavasti Pixel Watch 2 julkaistaan yhdessä Pixel 8- ja Pixel 8 Pro -puhelimien kanssa myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google