HuaweiYleinen

Googlen palveluilla varusteltu Huawei P30 Pro New Edition julkaistiin – eroaa edeltäjästään uudella värillä

Huawei P30 Pro NEW EDITION

Huawei on julkaissut Saksassa Huawei P30 Pro New Edition -puhelimen, joka on nimensäkin mukaisesti pitkälti sama puhelin kuin viime vuonna julkaistu Huawei P30 Pro -huippupuhelin, mutta nyt uuden siitä tekee ainoastaan yksi uusi väriversio ja nyt tarjolla on vain suurempi muistiversio.

Puhelin on saatavilla nyt Huawein Saksan virallisesta verkkokaupasta, jossa toimituksien kerrotaan alkavan 31. toukokuuta 2020. Lisäksi Huawei P30 Pro New Edition -puhelimen rinnalle saa myös Huawei CM-510 -kaiuttimen sekä FreeBuds 3 -kuulokkeet. Hintaa uudella versiolla on 749 euroa ja se on myynnissä 8 + 256 gigatavun versiossa. Tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat musta, revontuli ja hopea. Hopeista väriversiota ei ole aikaisemmin Huawei P30 Prosta nähty, joten nyt uudistettuun malliin on tuotu Huawei P40 -mallistossa nähty pääväriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Huawei P30 Pro New Edition on identtinen kuitenkin viime vuoden Huawei P30 Pron kanssa. Puhelimessa on kaartuva 6,47 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, Kirin 980 -järjestelmäpiiri sekä huippuluokan kamera, joka koostuu 40 megapikselin pääkamerasta, 20 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin periskooppikamerasta.

Yksi selvimmistä syistä Huawei P30 Pro New Edition -version julkaisulle on Googlen palveluiden säilyminen. Puhelimessa on Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä Google Mobile Services -palvelut, joten Huawein ei tarvitse tyytyä vain omiin ratkaisuihinsa ja AppGallery-sovelluskauppaan.

Suomessa Huawei on panostanut vahvasti omiin Huawei Mobile Services -palveluilla varusteltuihin puhelimiin, jonka takia Huawei P30 Pro New Edition -versiota tuskin tullaan myynnissä näkemään. Todennäköisesti puhelin on tarjolla siis vain hyvin rajallisesti tietyillä markkina-alueilla.

Huawei P30 Pro NEW EDITION

Lähde: Huawei P30 Pro NEW EDITION -tuotesivu (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei