MotorolaYleinen

Taittuvanäyttöinen Motorola Razr sai vihdoin Android 10 -päivityksen

Motorola on ilmoittanut, että Android 10 -päivitys on vihdoin saatavilla Motorola Razr -puhelimelle, joka on yhtiön ensimmäinen taittuvanäyttöinen laite. Motorola Razr julkaistiin alun perin Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä ja Android 10 -päivitystä on jouduttu odottelemaan hyvä tovi.

Kuukausien mittaiselle odottelulle Motorola tarjoaa nyt myös katetta, sillä Android 10:n päivityksen mukana Motorola Razr saa myös täysin uusia toiminnallisuuksia. Päivitys sisältää muun muassa enemmän toiminnallisuuksia ulkopuolella olevalle pikkunäytölle, josta on nyt mahdollista vastata muun muassa viesteihin, soittaa puheluita, joiden lisäksi myös monet sovellukset toimivat nyt pikkunäytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan tavoitteena on ollut Android 10:n ohella parantaa Razr-puhelimen pikkunäytön ominaisuuksia, jotta puhelinta ei tarvitsisi avata aina. Android 10:n mukana puhelimelle tulee tarjolle myös tumma tila, uusittu eleohjattavuus sekä parannuksia tietoturvaan. Lisätietoja Android 10:n uudistuksista löytyy aikaisemmin julkaistusta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Motorolan mukaan Android 10 -päivityksen jakelu on aloitettu globaalisti 11. toukokuuta 2020, mutta lokaalisti saatavuus saattaa vaihdella. Suomessa Motorola Razr on ollut muutaman viikon jo myynnissä ja hintaa sillä on huimat 1599 euroa.

Lähde: Motorolan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola