HuaweiYleinen

Tältä näyttää edullisemman hintaluokan Huawei P40 Lite 5G -puhelin

Huawei P40 Lite 5G

Winfuture.de -sivusto on tänään julkaissut tietoja ja kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Huawei P40 Lite 5G -älypuhelimesta, joka on kuitenkin pitkälti sama laite kuin Kiinassa hiljattain julkaistu Huawei Nova 7 SE -puhelin. Suomessakin Huaweilla on jo myynnissä Huawei P40 Lite, mutta erillistä 5G-yhteyksillä varusteltua versiota ei ole vielä saatavilla

Lähteiden mukaan Huawei P40 Lite 5G -puhelin olisi tulossa myyntiin muun muassa Pohjois-Euroopassa ja Ranskassa. Puhelimen tärkein kohokohta on Kirin 820 -järjestelmäpiiri, jossa on integroituna 5G-modeemi. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa Eurooppaan myyntiin saapuvaa muistivarianttia, mutta ainakin Kiinassa Nova 7 SE on tarjolla 8 + 128 gigatavun versiona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös 6,5 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasolla ja vasemmasta yläkulmasta löytyy reikä etukameraa varten. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä. Takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Yksi Huawei P40 Lite 5G:n kohokohta on 4000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata USB-C-tyypin latausliittimen kautta 40 watin teholla. Käyttöjärjestelmänä kerrotaan olevan Android 10, jonka päällä hyrrää EMUI 10 -käyttöliittymä. Puhelimessa ei ole kuitenkaan Googlen palveluita.

Tietojen mukaan Huawei P40 Lite 5G olisi tulossa markkinoille Euroopassa kolmena väriversiona, jotka ovat Rush Green, Space Silver ja Midnight Black. Hintaa puhelimella on todennäköisesti 400 euroa, mutta toistaiseksi tarkkaa saatavuutta tai hintoja ei ole vahvistettu.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei