AndroidYleinen

Google Play täytti 10 vuotta – jatkossa sen logo näyttää tältä

Google Play on nyt 10 vuotta.

Yhdysvaltalaisen Googlen Android-käyttöjärjestelmälle tarjoama Google Play täytti 10 vuotta. Palvelu on julkaistu 25. heinäkuuta 2012. Alun perin Google Playn nimi oli Android Market.

Google kertoo blogipostauksessa, että Google Playlla on kuukausitasolla käyttäjiä noin 2,5 miljardia yli 190 maasta. Eri sovellus- ja pelikehittäjiä puolestaan on Googlen mukaan noin 2 miljoonaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google uudisti Google Playn logon.

Google Play tarjoaa Android-käyttäjille nykyään sovelluksia, pelejä, sekä ääni- ja e-kirjoja. Aiemmin Play-kaupasta on voinut hankkia myös musiikkia ja elokuvia, mutta Google on luopunut ajan mittaa niiden tarjoamisesta Google Playn kautta.

Pyöreiden kunniaksi Google julkaisi Play-kaupalle uuden logon. Logo on suunniteltu yhtenäiseksi muiden Googlen tarjoamien palveluiden, kuten Gmailin brändin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google juhlistaa merkkipäivää myös jakamalla Google Play -yhteisölle, sekä kehittäjille 10 kertaa enemmän Play-pisteitä. Kaikki pisteitä keräilevät voivat aktivoida 24 tunnin aikajakson, jolloin yksi play-piste muuttuu kymmeneksi Play-pisteeksi. Aktivoinnin voi suorittaa milloin vain.

Lähde: Googlen blogipostaus

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android