AndroidHMDNokiaYleinen

GSMArena: Nokia 9:n 5 megapikselin etukamera voi olla myös kaksoiskamera

Nokia 9:n tekniset tiedot paljastuivat osittain FCC:n tietokannasta ja yksi erikoisuus tiedoissa oli 5 megapikselin etukamera. HMD Global on aikaisemmin käyttänyt Nokia 8 -puhelimessaan huomattavasti suurempaa 13 megapikselin kameraa, joka kykenee myös 4K-videokuvaukseen, jonka takia Nokia 9:n huomattavasti pienempi etukamera on herättänyt hämmennystä.

FCC:n listauksen mukaan etukamera on Chiconyn valmistama ja mallikoodiltaan CKACE16. GSMArena on tutustunut kameramoduuliin tarkemmin valmistajan sivuilla, josta käy ilmi kameran olevan todellisuudessa kaksoiskamera. Sivuilta löytyvä kuva kameramoduulista osoittaa kuitenkin vain yhden kameran, mutta GSMArena arvioi kuvan olevan väärästä mallista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 9:ssä käytettävässä etukamerassa näyttäisi olevan automaattitarkennus, f/2.0-aukko toisessa sensorissa sekä f/2.4-aukko toisessa sensorissa. Lisäksi kameramoduulin kerrotaan kykenevän Full HD -tasoiseen videokuvaukseen. Valmistajan sivuilta ei kuitenkaan paljastu tarkempia tietoja kamerasta, mutta tiedot paljastunevat jo alkuvuodesta, jolloin puhelin todennäköisesti julkaistaan.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android