ASUSYleinen

Haastaako ASUS huippupuhelimien hinnankorotustrendin? Paljastunut Zenfone 10:n hinta voi yllättää

Asus esitteli viime vuonna Zenfone 9 -älypuhelimen, joka edusti kompaktien huippupuhelimien kärkeä. Todennäköisesti Asus jatkaa samaa trendiä myös tänä vuonna, sillä huhuissa on puhuttu Zenfone 10 -puhelimesta. Nyt myös Asus on itse paljastanut tulevan puhelimen hinnan, joka voi jopa yllättää.

ASUS on äskettäin avannut verkkosivuston, joka mahdollistaa niin sanottujen ”sokkotestien” tekemisen Zenfone 10:n kameralla. Sivusto kutsuu käyttäjiä äänestämään sarjasta valokuvia, ja saatu palaute auttaa hienosäätämään tulevan puhelimen kameraa. Osallistujat pääsevät myös osallistumaan arvontaan, jonka kautta on mahdollista voittaa ZenFone 10 -puhelin julkaisun jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ehdoissa mainitaan hinta.

Android Authorityn lukija on huomannut verkkosivuston käyttöehdoissa paljastuneen Zenfone 10 -puhelimen suuntaa-antava vähittäishinta, joka on 749 dollaria.

Vaikka sanamuoto jättää tilaa eri hintavaihtoehdoille, voidaan päätellä, että Asus tulee pitämään hinnan pitkälti edeltäjämallin tasolla. Yleensä tällaisissa kilpailuissa jaettavat puhelimet ovat perusmalleja, joten melko rohkeana olettamuksena voidaan kertoa Zenfone 10:n lähtöhinnan olevan 749 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS Zenfone 9

Zenfone 9:n lähtöhinnat olivat 699 dollaria 8 + 128 gigatavun versiossa, 749 dollaria 8 + 256 gigatavun versiossa ja 799 dollaria 16 + 256 gigatavun versiossa. Zenfone 10:n vuotanut hinta ei mainitse RAM-muistin tai tallennustilan määrää, joten on vaikea päätellä, nouseeko puhelimen hinta. Aikaisemmat vuodot ovat povanneet puhelimeen 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Huhuissa Zenfone 10 -puhelimeen on odotettu 6,3 tuuman kokoista AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Odotettavasti tehoista tulee vastaamaan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Pääkameran tarkkuuden odotetaan olevan 200 megapikseliä, joka on optisesti vakautettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin Asus tulee tarjoamaan puhelimessa lisäksi 5000 milliampeeritunnin akun sekä 67 watin pikalatauksen. Zenfone 10 on odotettavasti myös IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Toistaiseksi Asus ei ole itse vahvistanut Zenfone 10 -puhelimen tarkkaa julkaisuaikaa.

Lähde: Android Authority, ASUS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS