SamsungYleinen

Halpa Galaxy F04 -älypuhelin julkaistiin – Samsung johtaa kuluttajia härskisti harhaan

Samsung Galaxy F04

Samsung on esitellyt tällä viikolla Intian markkinoille uuden, erittäin edullisen Galaxy F -sarjan puhelimen. Kyseessä on Galaxy F04, jota ei todennäköisesti tulla näkemään myynnissä ainakaan Euroopassa kovin laajasti. Kyseessä on nimittäin pienillä muutoksilla varusteltu Galaxy A04 -puhelin.

Galaxy F04 esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä Opal Green sekä violetti Jade Purple. Puhelin tarjoaa 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovitoteutus. Näytössä on HD+ -tarkkuus sekä normaali 60 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung mainostaa halpapuhelinta suurella 8 gigatavun RAM-muistilla.

Järjestelmäpiirinä puhelimessa toimii MediaTekin valmistama 12 nanometrin Helio P35. Kyseessä on siis lähtötason 4G-laite. Samsung on lähtenyt johtamaan kuluttajia harhaan Galaxy F04 -puhelimen markkinoinnissa, sillä Samsungin mukaan laitteessa on ”8 gigatavua RAM-muistia”. Todellisuudessa tarjolla on vain 4 gigatavua RAM-muistia, mutta puhelin tukee virtuaalista RAM-muistia. Kyseessä ei ole kuitenkaan todellista RAM-muistia.

Galaxy F04 tarjoaa myös 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin tarjoaa myös tuen muistikortille aina yhteen teratavuun asti. Kameroita puhelimen takaosassa on kaksi, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää One UI Core 4.1 -käyttöliittymä. Samsung on varustellut puhelimen Bluetooth 5.0- ja Wi-Fi-tuella sekä kuulokeliittimellä. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 15 watin teholla.

Samsung on kertonut Galaxy F04 -puhelimen tulevan myyntiin Intian markkinoilla 9499 rupian hintaan, joka vastaa noin 108 euroa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung