OnePlusYleinen

OnePlus-pomo: OnePlus 11 Prota ei ole tulossa – OnePlus 11 -puhelimen ennakkomyynti rikkoi ennätyksiä Kiinassa

OnePlus julkisti eilen Kiinassa uuden OnePlus 11 -puhelimen sekä toisen sukupolven Buds Pro 2 -kuulokkeet. Molemmat tuotteet tullaan näkemään maailmanlaajuisesti reilun kuukauden kuluttua, 7. helmikuuta. Weibo-viestintäpalveluun kirjoittanut OnePlussan Kiinan toimitusjohtaja Li Jie kertoi OnePlussan rikkoneen ennätyksiä ennakkotilausten määrässä ja puhelimet oli myyty loppuun noin kahdessa tunnissa.

Kirjoituksen kommenteista löytyy mielenkiintoinen viesti, kun eräs käyttäjä olisi ostamassa OnePlus 11 -puhelimen mikäli OnePlus 11 Pro -mallia ei julkaistaisi. Tähän Jie oli vastannut, että ”OnePlus 11 Pro -puhelinta ei ole tulossa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jien kommentti on linjassa aiempien huhujen kanssa, jotka ovat kertoneet, että OnePlussalta ei tultaisi näkemään perusmallia hieman kehittyneempää OnePlus 11 Pro -mallia. Viime vuonna OnePlussalta nähtiin alkuvuodesta OnePlus 10 Pro -puhelin, jonka jälkeen kesällä OnePlus julkaisi erikseen OnePlus 10T -mallin. Yksitellen T- ja Pro-mallien julkistaminen ei siis ole OnePlussalta uutta.

Mallisto voisi selkiytyä, mikäli yhtiö nyt julkaisisikin ainoastaan OnePlus 11 -puhelimen ja kesällä tulisi vain hieman päivitetty OnePlus 11T-versio. Vuotoja OnePlussan jatkosuunnitelmista tälle vuodelle ei toistaiseksi ole kuultu.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus