OnePlusYleinen

Hard Rock Hallelujah! OnePlus yhteistyöhön Lordin kanssa – Mystinen kuva julki

OnePlus ja Lordi yhteistyössä.

OnePlus on jakanut tänään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa viitataan yhteistyöhön Lordin kanssa. Lordi on tunnettu suomalainen hard rock- ja heavy metal -yhtye, joka tuli viimeistään vuonna 2006 kaikkien tietoisuuteen voittamalla Eurovision laulukilpailun Hard Rock Hallelujah -kappaleellaan.

Toistaiseksi OnePlus ei vielä suostunut paljastamaan yhteistyöstään Lordin kanssa yhtään enempää. Ainoastaan jaetut kuvat antavat syytä vain hieman analysoida, mitä saattaa olla luvassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus ja Lordi yhteistyössä.

Kuvassa nähdään Lordi sekä teksti ”Made of Metal”, ja OnePlus kertoo jotain olevan ”tulossa tänä kesänä”. Kuvassa nähdään myös puhelin, mutta selvää ei mallista voi saada. Teksti ”made of metal” voisi viitata jonkinlaiseen metallista valmistettuun puhelimeen tai lisävarusteeseen, jota voitaisiin yhteistyössä Lordin kanssa mainostaa.

Kuvan puhelinta on kuitenkin sen verran manipuloitu, ettei siinä ole esillä mitään merkittäviä yksityiskohtia, muuta kuin olettavasti kaksi huonosti piilotettua antennijuovaa metallirungossa sekä kaksi ruuvia. Tiedä sitten, onko näillä vihjauksilla jotain tekemistä yhteistyön kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan odotetaan julkaisevan kesän aikana uusia tuotteita muun muassa Nord-tuotemallistoon. Voisiko luvassa olla siis esimerkiksi OnePlus Nord 4 -puhelin metallisella rungolla? Huhujen mukaan Nord 4 esiteltäisiin heinäkuun kolmannella viikolla, mutta OnePlus ei ole tätä vielä itse vahvistanut.

Kesäkuun lopulla OnePlus kertoi jatkavansa yhteistyötä suomalaisen rap-duo JVG:n kanssa. Yhteistyö käynnistyi uusimman OnePlus Nord CE 4 Lite -puhelimen lanseerauksen myötä, ja se jatkuu OnePlussan mukaan vielä kesällä julkaistavien muiden Nord-sarjan laitteiden kanssa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus