OnePlusYleinen

JVG toimii jälleen uusien OnePlus-laitteiden mainoskasvona – myös tulevan Nord-lanseerauksen yhteydessä

OnePlus Nord CE 4 Lite ja JVG

OnePlus on tänään kertonut jatkavansa yhteistyötä suositun suomalaisen rap-duo JVG:n kanssa. Yhteistyö jatkuu tänä kesänä lanseerattavien uusien Nord-sarjan laitteiden kanssa.

Yhteistyö JVG:n kanssa käynnistyy uusimman OnePlus Nord CE 4 Lite -puhelimen lanseerauksen myötä. Kampanja julkaistiin 24. kesäkuuta ja se tullaan näkemään ulko -ja verkkomainonnassa sekä sosiaalisessa mediassa kesällä 2024. Rap-duo JVG tullaan näkemään myös tulevan Nord-lanseerauksen kampanjassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus aloitti yhteistyön JVG:n kanssa neljä vuotta sitten OnePlus 8 -sarjan lanseerauksen yhteydessä vuonna 2020. Suomi oli ensimmäinen maa Euroopassa, jossa OnePlus etsi aktiivisesti yhteistyötä artistin kanssa, jonka matka heijastaisi jatkuvaa kehittymistä ja inspiroitumista. JVG:n asenne ja periksiantamattomuus kohti menestyksekästä uraa sopi täydellisesti yhteen OnePlussan Never Settle brändiarvon kanssa.

Ensimmäisen onnistuneen yhteistyön myötä JVG on ollut osana OnePlussan suurimpia lanseerauksissa useampaan otteeseen tähdittäen OnePlus 9 ja OnePlus 10 Pro lippulaivalanseerauksia, sekä ensimmäisen ja toisen Nord -sarjan kampanjoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“OnePlussalla on ollut jo pitkään käynnissä yhteistyö Suomen suosituimman rap-duo JVG:n kanssa. Alusta asti yhteistyössä on ollut täydellinen synergia ja JVG:n energia, positiivisuus ja heidän Never Settle -asenteensa ovat sopineet täydellisesti yhteen OnePlussan arvojen kanssa ja siksi halusimme heidät mukaan myös tämän kesän Nord -lanseerauksiin. OnePlus Nord CE4 Lite julkaistiin juuri, mutta se on vasta alkua.” kertoo OnePlussan Suomen maajohtaja Elias Salmi.

“Aloitimme yhteistyön OnePlussan kanssa neljä vuotta sitten ja olemme iloisia, että olemme voineet jatkaa tätä pitkäaikaista yhteistyötä uusien Nord -laitteiden parissa. Ensivaikutelmat uusista laitteista ovat erittäin positiiviset ja koetaan, että OnePlus sopii brändinä meidän tyyliin täydellisesti. Pysykää kuulolla niin pian kuulette tästä lisää!” sanovat JVG:n Jare Brand ja Ville Galle.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus