HBO MaxYleinen

HBO Maxin hinta nousee Suomessa 9,99 euroon – Tätä hämmentävä ilmoitus tarkoittaa ”elinikäiselle” 50 prosentin alennukselle

HBO Max -suoratoistopalvelu on ilmoittanut tänään nostavansa hintoja osassa Eurooppaa, mukaan lukien Suomessa. Hintaan tulee yhden euron korotus Espanjassa ja Pohjoismaissa, mutta esimerkiksi Bulgariassa ja Portugalissa hinnat nousevat jopa kahden euron verran.

Aikaisemmin palvelun kuukausihinta on ollut Suomessa 8,99 euroa, mutta jatkossa hinta on 9,99 euroa. Uusi hinta tulee voimaan tästä päivästä lähtien uusiin tilauksiin sekä 13. heinäkuuta alkaen HBO Maxin nykyisille asiakkaille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HBO Max ilmoitti muutoksesta hämmentävällä viestillä, jossa ei ilmoitettu alennuksen pysymisestä.

HBO Max -palvelun lanseerauksen yhteydessä uusille tilaajille tarjottiin elinikäinen 50 prosentin alennus, jolloin hinta oli vain 4,49 euroa kuukaudessa. Tänään palvelun tilaajille on lähetetty mystinen ilmoitus, jossa kerrotaan nykyisen hinnan nousevan 9,99 euroon, eikä missään mainita selkeästi, miten muutos vaikuttaa alennukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Palvelun tukisivustolta löytyy kuitenkin vastaus asiaan. Alennetulla hinnalla tilanneet joutuvat maksamaan lisää, vaikka 50 prosentin elinikäinen alennus säilyykin. Jatkossa aikaisemman 4,49 euron sijasta hinta nousee 4,99 euroon.

HBO Max -palvelun hinnan on kerrottu nousevan ”hankintojen, sisällöntuotannon ja tuotekehityksen kustannusten nousun takia”.

Lähde: HBO Max

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

 1. Onkohan hommaan mahdollisesti toinenkin koira haudattuna. Hyväksytetäänkö vaivihkaa nyt elinikäistä sopimusta nauttivilla yusi sopinus joka mahdollistaa hintojen nousun.

  Tyyliin hyväksynällä nyt tulevat muutokset, sinun ei tarvitse tehdä mitään 🤔

  Entä jos ei hyväksy?

 2. Sopimuksessa on lukenut ”pysyvä” -alennus, ei elinikäinen. Kannattaisi toimittajien tarkistaa miten markkinointi eroaa sopimuksista, koska sopimus on se lainvoimainen osa kokonaisuutta.

  1. Tänään tuli sähköposti jossa mainittiin eilisen sähköpostin sisältäneen väärää tietoa. Siinä luki näin: ”Vastaanotitte eilen HBO Max:n hinnankorotukseen liittyvän sähköpostiviestin, joka sisälsi väärää tietoa. Pahoittelemme tapahtunutta. Alla on korjattu sähköpostiviesti elinikäisen alennuksen hinnanmuutoksesta.

   Seuraavalla uusiutumiskerralla 13.7.2023 jälkeen kuukausitilauksen hinta 50 %:n pysyvän alennuksen kanssa muuttuu 4,49 eurosta uuteen hintaan, joka on 4,99€/kk”

   En muista puhuttiinko hinnasta elinikäisenä vai 50 prosentin alennuksesta elinikäisenä, mutta elinikäisyydestä siinä puhuttiin.

   1. Nyt olisi hyvä päästä kiinni alkuperäiseen mainokseen/mainoksiin. Mulla oli ainakin käsitys että se tulisi aina olemaan 4.49€/kk. Siksi olen pitänyt tilausta vaikka useina kuukausina en edes käytä palvelua. Toisen uutisen mukaan muillakin ollut sama käsitys joten jos tällainen mielikuva on tullut niin ehkä asia on tahallaan esitetty niin että sen tulkitsee helposti väärin.

 3. HBO/google play lähetti eilen 20.7. ilmoituksen sähköpostitse, että tilaus perutaan huomenna, jos ei tee jotain hyväksyntäoperaatiota appiksessa. Tänään 21.7. oli tullut toinen sähköposti, jossa kerrottiin, että tilaus on peruttu.

  En noita sähköposteja ehtinyt havaita ennen kuin HBO lakkasi toimimasta. Nyt appis tarjoaa uutta tilausta yli kaksinkertaisella hinnalla.

  Onhan tuollainen yhden vuorokauden varoaika tietysti ihan hyvä konsti hankkiutua osasta näistä kiusallisista 50% alennusdiileistä eroon, mutta aika hiljaista on sen kanssa että tämän perseilyn jälkeen enää koskaan tilaisin HBO:n. Ihan periaatteesta.

Kommentoi