OnePlusYleinen

Nyt paljastui OnePlus Nord 3 -puhelimen hinta Euroopassa – Ensimmäinen Nord-puhelin, joka ylittää maagisen hintarajan

OnePlus Nord 3

OnePlus on nähtävästi pian julkaisemassa globaaleille markkinoille uuden OnePlus Nord 3 -älypuhelimen, sillä jo tarkat vuotokuvat nähtiin aikaisemmin tällä viikolla. Nyt samasta lähteestä on saatu myös hintatiedot, joiden voidaan olettaa pitävän paikkansa.

Winfuture.de-sivuston toimittaja Roland Quandt on jakanut Twitter-tilillään tarkat hintatiedot Euroopan markkinoiden osalta. OnePlus Nord 3:n kerrotaan tulevan tarjolle kahdessa muistiversiossa, joista 8 + 128 gigatavun versio maksaa 449 euroa sekä 16 + 256 gigatavun versio maksaa 549 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus tulee nostamaan hintoja verrattuna esimerkiksi Nord 2T -malliin. Uusi OnePlus Nord 3 maksaa edullisemmassa versiossa 50 euroa enemmän. Myös suuremmilla muisteilla varusteltu versio maksaa 50 euroa enemmän, mutta samalla nousee myös RAM-muistin määrä 12 gigatavusta 16 gigatavuun.

OnePlus nostaa hintoja kerralla yli 10 prosentin verran. Samalla OnePlus Nord 3 on ensimmäinen Nord-malliston puhelin, joka ylittää maagisen 500 euron hinnan. Nord-mallisto on tunnettu keskihintaluokan laitteina, jotka tarjoavat rahalle vastinetta. OnePlus on myös itse määritellyt malliston olevan suunnitellun alle 500 euron hintapisteeseen, jonka brändi on nyt itse nähtävästi ylittämässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 3:n tarkasta julkaisuajasta ei vielä ole tietoa. Todennäköisesti OnePlus tulee kertomaan siitä enemmän lähiviikkoina.

Teknisesti Nord 3:n odotetaan olevan pitkälti identtinen Ace 2V -puhelimen kanssa. Näyttö olisi kooltaan 6,74 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla 2772 x 1240 pikselin tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Suorituskyky on MediaTekin kehittämän Dimensity 9000 -järjestelmäpiirin varassa, joka tarjoaa 5G-yhteydet ja huipputason suorituskyvyn. Akku pitäisi olla 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja lataus tapahtuu 80 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti RAM-muistia olisi jopa 16 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua. Suurin muutos nähdään kameroissa. Tietojen mukaan OnePlus vaihtaa Kiinan markkinoilla nähdyn 64 megapikselin pääkameran laadukkaampaan 50 megapikselin optisesti vakautettuun kameraan. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Tarkempia tietoja puhelimesta voi lukea aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus