HMDNokiaYleinen

HMD Global esittelee uuden Nokia C20 Plus -puhelimen 11. kesäkuuta Kiinassa

Nokia C20 Plus

Suomalainen HMD Global on ilmoittanut esittelevänsä Kiinan markkinoille uuden Nokia C20 Plus -mallinimeä kantavan älypuhelimen 11. kesäkuuta. Asiasta on ilmoitettu Nokia Phones Weibo-tilillä, jota hallinnoi HMD Global.

HMD Globalilta on huhuttu useampaa uutta Nokia C -malliston älypuhelinta, joita ovat Nokia C20 Plussan ohella Nokia C30 ja Nokia C01 Plus. Kiinan televiranomainen Tenaa on myös aikaisemmin julkaissut tietoja sekä kuvia kahdesta uudesta Nokia-peruspuhelimesta. 11. kesäkuuta julkaistavaksi on vahvistettu vasta Nokia C20 Plus, mutta luvassa saattaa olla myös muita uusia Nokia-puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C20 Plus -puhelimesta on julkaistu myös teaser-kuva, joka vahvistaa kyseessä olevan jälleen erittäin edullinen älypuhelin. Laitteen takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on kaksi kameraa, mikrofoni ja kameroiden rinnalla on myös yksi LED-salamavalo. Kuva vahvistaa puhelimen yläreunassa olevan kuulokeliitin ja laite olisi valmistettu kokonaan kuvioidusta muovista.

Kyseessä on kuitenkin julkaisu Kiinan markkinoilla, joten aivan heti Nokia-puhelimia ei nähdä globaalisti tarjolla. Toistaiseksi HMD Global ei ole vahvistanut esittelevänsä laajemmin mitään uusia Nokia-puhelimia, vaikka odotuksien mukaan jonkinlainen julkaisu olisi luvassa kesällä tai viimeistään syksyllä. Huhtikuussa HMD Global esitteli jo kuusi puhelinta, joten aivan heti lisää puhelimia ei odoteta markkinoille.

Lähde: Weibo (Nokia Phones)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD