HonorYleinen

Uusi vuotokuva paljastaa Honor X20 -puhelimen – varusteltu todennäköisesti Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillä

Honor tulee julkaisemaan uudet huippuluokan Honor 50 -puhelimet 16. kesäkuuta, mutta yritykseltä on nähtävästi luvassa myös uusia Honor X -sarjan puhelimia. Honor X on ollut yksi Honorin suosituimmista älypuhelinmallistoista, joten jatkoa sille on varmasti luvassa. Tänään Kiinassa on julkaisut uusi vuotokuva, jossa saattaa esiintyä ensimmäistä kertaa julkaisematon Honor X20 -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuva paljastaa muutamia yksityiskohtia Honor X20 -puhelimen ulkoisesta toteutuksesta, sillä kuvassa laite on esillä takaosastaan. Puhelin on väritykseltään hopea ja violetti, joka on varsin tuttu Honorin väri. Lisäksi takaosassa nähdään pyöristetty kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Huhujen mukaan Honor X20 tulisi tarjoamaan MediaTekin kehittämän Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn. Honor X20:n on huhuttu saavan myös 6,7 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen odotetaan myös 4200 milliampeeritunnin akkua ja 66 watin pikalatausta.

Honorilta odotetaan Kiinan markkinoille 16. kesäkuuta ainakin Honor 50- ja Honor 50 Pro -älypuhelimia, joissa hyödynnetään Qualcommin kehittämää Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä. Honor X20 -puhelimen julkaisusta samanaikaisesti Honor 50 -puhelimien kanssa ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti uusia Honor X -malliston laitteita julkaistaan hieman myöhemmin.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Jääköhän vanhat Honorit verkonpainoiksi? Eipä ole tullut turvapäivityksiä viiteen kuukauteen ja käyttis jämähti kymppiin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor