HMDYleinen

HMD Global esitteli HMD Connect -dataroaming-palvelun – tavoitteena avustaa verkkovierailuissa

HMD Global on laajentanut tarjontaansa myös täysin uuden palvelun avulla. Kyseessä on HMD Connect -nimeä kantava palvelu. Kyseessä on dataroaming-palvelu, jonka tavoitteena on avustaa maailmanlaajuisissa verkkovierailuissa.

HMD Globalin mukaan HMD Connect mahdollistaa vaivattomat verkkovierailut maailmanlaajuisesti. Käyttäjä maksaa vain käyttämästään datasta, jota voi ostaa lisää tarpeen vaatiessa. Palvelu luo automaattisesti suojatun yhteyden edullisesti ja helposti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi HMD Connect -palvelu toimii tällä hetkellä yli 120 maassa maailmanlaajuisesti. Yhteistyössä Greenwaven ja paikallisten operaattoreiden kanssa HMD Global laajentaa palvelun kattavuutta myös tulevaisuudessa.

“Jaamme HMD Globalin kanssa vision älykkäistä ja edullisista puhelinyhteyksistä kaikkialla maailmassa, ja AXON GlobalNet Platformin avulla voimme tarjota edullisia sekä turvallisia yhteyksiä käyttäjillemme. Odotamme innolla uusien innovaatioiden luomista, kun katsomme tulevaisuuteen yhdessä HMD Globalin kanssa”, kertoo Martin Manniche, toimitusjohtaja, Greenwave Systems.

Tällä hetkellä HMD Connect -palvelu on tarjolla Google Play -sovelluskaupan kautta Android-puhelimille. Laitteen ei tarvitse olla Nokia-puhelin, vaan HMD Connect toimii myös kilpailijoiden puhelimilla. Palvelu on toistaiseksi beetavaiheessa, mutta halukkaat pääsevät sitä jo kuitenkin nyt testaamaan. Lisätietoja HMD Connect -palvelusta voi käydä lukemassa palvelun sivuilta tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD