HMDNokiaYleinen

HMD Global esitteli uuden Nokia 5310 -peruspuhelimen

HMD Global on esitellyt uusien älypuhelimiensa rinnalla myös uuden Nokia Originals -tuoteperheeseen kuuluvan Nokia 5310 -peruspuhelimen. Kyseessä on vaatimattomilla ominaisuuksilla varusteltu peruspuhelin, jossa on haettu inspiraatiota alkuperäisestä Nokia 5310 XpressMusic-puhelimesta.

Uutuuspuhelin tarjoaa muun muassa 2G-yhteydet sekä Nokia Series 30+ -käyttöjärjestelmän. Järjestelmäpiirinä on MediaTek 6260A ja RAM-muistia löytyy 8 megatavua. Tallennustilaa on 16 megatavua ja puhelin tukee myös microSD-muistikortteja aina 32 gigatavuun asti. Akunkestosta on vastaamassa 1200 milliampeeritunnin irrotettava akku. Näyttö on 2,4 tuumaa ja sen tarkkuus on QVGA-tasolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global on panostanut uutuuspuhelimessa muun muassa musiikkiominaisuuksiin. Nokia 5310 tarjoaa esimerkiksi MP3-soittimen, FM-radion ja kaksi kaiutinta. Nokia 5310 tarjoaa valmistajansa mukaan klassisen designin tuntuman ja akunkeston, joka säilyy päivästä toiseen.

Nokia 5310 on saatavilla maaliskuusta alkaen ja värivaihtoehtoina ovat valkopunainen ja mustapunainen. Puhelimen hinta on 39 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Eikö 2G putoa kohta pois?

  2. 3G loppuu aikanaan, ei 2G

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD