HMDNokiaYleinen

HMD Global esitteli Nokia 3 V -puhelimen Yhdysvalloissa

HMD Global on tänään julkaissut Yhdysvalloissa operaattori Verizonin valikoimaan uuden Nokia 3 V -älypuhelimen. Nokia 3 V on teknisesti identtinen muun muassa Euroopassa myynnissä olevan Nokia 3.2 -puhelimen kanssa ja kyseessä on pitkälti ainoastaan ulkokuoren väritykseltään ja käyttöjärjestelmän osalta erilainen puhelin.

Nokia 3 V tarjoaa muun muassa suuren 6,26 tuuman HD+ -tasoisen näytön, jossa on 19:9-kuvasuhde sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista on vastaamassa Qualcomm Snapdragon 429 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 2 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja Nokia 3 V -mallissa on myöskin muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestosta vastaa 4000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan micro-USB-latausliittimen kautta. Nokia 3 V:n takaosassa on 13 megapikselin kamera ja etuosassa on 5 megapikselin selfie-kamera. Suurin eroavaisuus Nokia 3.2 ja Nokia 3 V:n välillä löytyy käyttöjärjestelmästä, sillä Verizonin valikoimaan tulevasta versiosta ei löydy puhdasta Android One -versiota. Puhelimessa on Android 9.0 Pie, mutta se ei kuulu Android One -tuoteperheeseen.

Yhdysvalloissa Nokia 3 V tulee saataville 2 + 16 gigatavun muistivariantissa sinisessä väriversiossa. Hintaa puhelimella on 168 dollaria ja se tulee myyntiin Verizonin kaupoissa ja verkkokaupassa 23. elokuuta lähtien.

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD