HMDNokiaYleinen

HMD Global esitteli uudet alle 80 euron Nokia Clarity Earbuds 2+ -kuulokkeet – Tarjolle niin pinkkinä, niin violettina ja niin harmaana

Nokia Clarity Earbuds 2+

HMD Global on esitellyt tänään uudet Nokia Clarity Earbuds 2+ -kuulokkeet, joiden luvataan tuovan parempaa äänenlaatua, mutta myös tyylikkyyttä uusilla väriversioilla. Kuulokkeet ovat heti saatavilla.

Nokia Clarity Earbuds 2+ -vastamelukuulokkeet on valmistettu 60 prosenttia kierrätetystä muovista. Kuulokkeet ovat roiskekestäviä IPX4-luokituksen ansiosta. Väriversioita on kolme kappaletta, jotka ovat niin pinkki, niin violetti sekä niin harmaa. Värit ovat samat kuin esimerkiksi uusimmassa Nokia G42 5G -puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeisiin on saatu Qualcomm S3 Sound -järjestelmäpiiri ja Qualcomm aptX -tekniikka. Kuulokkeisiin on tehty kaksoismikrofonin ansiosta parempi ENC-vaimennus ja Qualcomm cVc -teknologian ansiosta puheäänet kuuluvat selkeästi muun muassa puheluissa. Nokia Clarity Earbuds 2+ -kuulokkeet tarjoavat myös Low Latency Mode -tila, joka vähentää viivettä esimerkiksi pelattaessa.

Nokia Clarity Earbuds 2+ -nappikuulokkeiden akunkesto on seitsemän tuntia melunvaimennuksen kanssa. Lataus onnistuu langattomassa latauskotelossa, joka tarjoaa 35 tuntia lisää toistoaikaa. Kuulokkeissa on 48 milliampeeritunnin akku ja latauskotelossa on 500 milliampeeritunnin akku. Kuulokkeita voidaan ladata USB-C-liittimen tai langattoman latauksen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.2 -versio ja tuettuna on Google Fast Pair -tekniikka nopeampaa yhdistämistä varten. Nokia Clarity Earbuds 2+ -kuulokkeissa on myös tuki kahteen laitteeseen samanaikaisesti.

Nokia Clarity Earbuds 2+ -kuulokkeet ovat saatavilla väreissä pinkki, lila ja harmaa Nokian puhelinten verkkokaupasta 79,90 euron hintaan.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD