HMDYleinen

HMD Global ja Klarna yhteistyöhön – uusittu verkkokauppa hyödyntää Klarnan maksutapoja

Uusittu Nokia-puhelimien verkkokauppa.

Klarna ja HMD Global ovat aloittaneet globaalin yhteistyön, joka tukee HMD Globalin uudistuneen verkkokaupan rakentamista. Uusi verkkokauppa on jo lanseerattu vuoden alussa esimerkiksi Saksassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, ja nyt myös Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

HMD Global on aloittanut globaaliin yhteistyön Fintech-yritys Klarnan kanssa. Yhteistyöllä tarjotaan sujuvampi ostokokemus Nokia-puhelinten uudistuneessa verkkokaupassa, joka tukee yrityksen uutta digitaalista strategiaa. Uudistuneen verkkokaupan avulla HMD Global tarjoaa laajan puhelinvalikoiman vastaamaan erilaisten kuluttajien tarpeita. Tarjolla on tuotteita edullisista peruspuhelimista, uusinta teknologiaa edustaviin 5G-älypuhelimiin.

Uudistuneessa verkkokaupassa on Klarnan maksutavat, jotka mahdollisen mahdollistavat sen, että yritys voi palvella laajaa asiakaskuntaansa entistä tehokkaammin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Globaaleina, kasvavina yrityksinä löysimme yhteisen sävelen helposti. Halusimme löytää kumppanin, jonka kanssa meillä on vahva yhteinen näkemys verkkokaupan rakentamisesta, joka perustuu sujuvaan ostokokemukseen. Uudessa verkkokaupassamme voimme palvella asiakkaitamme eri puolilla maailmaa vielä paremmin”, kertoo HMD Globalin markkinointijohtaja Stephen Taylor.

Klarna on suomalaisille tuttu suositusta shoppailusovelluksestaan ja kauppiaille suunnatuista, sujuvista kassaratkaisuistaan. Osana yhteistyötä Klarnan mutkattomat maksupalvelut tulevat toimimaan globaalisti myös HMD Globalin uudessa verkkokaupassa. Vuonna 2005 perustettu Klarna on yksi harvoista eurooppalaisista yksityisesti rahoitetuista kasvuyrityksistä, joiden markkina-arvo on ylittänyt kolmenkymmenen miljardin dollarin rajapyykin. Voimakkaassa kasvusuhdanteessa olevalla maksupalvelulla on globaalisti yli 90 miljoonaa kuluttajakäyttäjää.

“Yhteistyö HMD:n kanssa on meille luonteva askel, sillä meitä yhdistää intohimo sujuvien ostokokemusten mahdollistamiseen asiakkaillemme. Olemme seuranneet heidän huimaa nousuaan kiinnostuksella ja on hienoa päästä kehittämään verkkokauppaa yhdessä heidän kanssaan”, lisää Klarnan Suomen maajohtaja Jacob Segercrantz.

Lähde: Klarnan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD