AndroidHMDMWCNokiaYleinen

HMD Global julkaisee uusia Nokia-puhelimia 25. helmikuuta

HMD Globalin MWC18 -kutsu.

Nokia-puhelimien uusi valmistaja HMD Global on kertonut pitävänsä julkaisutilaisuuden MWC 2018 -messuilla Barcelonassa 25. helmikuuta. Toistaiseksi on varsin epäselvää, mitä HMD Global tulee julkaisemaan, mutta luvassa saattaa olla laajasti uusia älypuhelimia ja peruspuhelimia. Suurimmat odotukset ovat kauan huhuissa pyörineessä Nokia 9 -puhelimessa, jonka julkaisun odotettiin alun perin tapahtuvan jo viime vuonna.

Lisäksi HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas on twiitannut olevansa kiireinen suunnitellessaan MWC 2018 -tapahtumaa ja luvassa pitäisi olla mahtavia uutuuksia. Huhujen perusteella on mahdollista odottaa, että HMD Global tulisi esittelemään ainakin jo Kiinassa julkaistun päivitetyn Nokia 6 -puhelimen sekä Nokia 9:n. Myös jonkinlainen 4G LTE -yhteyksillä varusteltu Nokia-peruspuhelin on suunnitelmissa, joka mahdollisesti täydentää Nokia 3310 -mallistoa. Ei ole myös mahdotonta, että Nokia 7 tuli näkemään globaalisti päivänvalon mahdollisesti Nokia 7 Plus -nimen alla. Viime vuonna HMD Global esitteli myös Nokia 3- ja Nokia 5 -puhelimet, joille odotetaan seuraajia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusia Nokia-puhelimia tullaan näkemään siis reilun kuukauden päästä 25. helmikuuta. Tilaisuus alkaa kello 17.00 Suomen aikaa ja kestää tunnin verran.

Lähde: FoneArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android