HMDNokiaYleinen

HMD Global julkaisi 69 euron hintaisen Nokia C1 Plus -älypuhelimen

HMD Global on julkaissut tänään globaalisti uuden Nokia C1 Plus -älypuhelimen, joka on yksi yhtiön edullisimmista älypuhelimista. Nokia C1 Plus maksaa vain 70 euroa ja tarjoaa kuitenkin puhtaan Android 10 Go -käyttöjärjestelmän.

Nokia C1 Plus tarjoaa muovisen rakenteen, ja mitoiksi on ilmoitettu 149,1 x 71,2 x 8,75 millimetriä sekä painoksi 146 grammaa. Laite tarjoaa 5,54 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 18:9-kuvasuhde. Tehoista on vastaamassa 1,4 Ghz neliytiminen järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 1 gigatavu RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Nokia C1 Plussassa on myös muistikorttipaikka, jotta tallennustilaa voidaan laajentaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita laitteessa on kaksi, joista yksi on edessä ja toinen takaosassa. Molemmat kamerat ovat tarkkuudeltaan 5 megapikseliä ja niiden kaverina on LED-salamavalo. Akku on kooltaan 2500 milliampeerituntia ja se voidaan halutessaan myös irrottaa. Akkua ladataan micro-USB-liitännän kautta. HMD Global tarjoaa uutuuspuhelimessaan myös kevennetyn Android 10 Go -käyttöjärjestelmän, kuulokeliittimen sekä FM-radion.

HMD Globalin mukaan uusi Nokia C1 Plus tulee myyntiin punaisena ja sinisenä väriversiona. Hintaa löytyy 69 euroa ja myynti alkaa vielä joulukuussa.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

4 Kommenttia

 1. Tuskinpa tuo Suomessa tulee myyntiin.

  1. Eikä haittaa vaikka ei tulisi tänne, enemmän kehittyvillä markkinoille. Mun mielestä hdm clopal tekee ihan liikaa eri malleja. Vähemmän olisi parempi.

 2. Miksi näitä räpläimiä kutsutaan ”älypuhelimiksi”
  minä en ole löytänyt edes kalleimmista malleista
  minkäänlaista älyä !! Ei kykene mihinkään ilman
  käyttäjää kuten esim. auto mopo ja pc. ym.
  Koira on älykäs ei puhelin.

 3. Niinpä, toi on ihan totta eikä pysty mihinkään myöskään ilman matkapuhelin-verkkoja. Ilman niitä se on yhtä tyhjän kanssa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD