HuaweiYleinen

Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeet Suomessa myyntiin 299 euron hintaan

Huawei on tänään ilmoittanut tuovansa Suomessa myyntiin uudet huippuluokan FreeBuds-kuulokkeensa, jotka ovat sangalliset FreeBuds Studiot. Kyseiset kuulokkeet ovat Huawein ensimmäiset sangalliset ja korvat peittävät kuulokkeet, jotka ovat tuotu FreeBuds-sarjaan. Kuulokkeiden hinta on 299 euroa ja ne ovat myynnissä Suomessa tänään.

Huawein mukaan uutuuskuulokkeet tarjoavat Hi-Fi-tason kuuntelukokemuksen ja jopa 48 kHz:n korkean resoluution äänentoiston. Geometrian ja yksinkertaisuuden innoittamat FreeBuds Studio -kuulokkeet tarjoavat tyylikkään ilmeen ja mukavan istuvuuden. Osa puheluiden korkealaatuiseen äänentoistoon liittyvistä ominaisuuksista on kehitetty Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kuulokkeista löytyvät prosessointialgoritmit, joiden avulla varmistetaan puheluiden korkea äänenlaatu, ovat tiimimme kehittämiä. Tampereen tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Wireless Headset Audio Labin pääkeskittymisalueita ovat puhelualgoritmit ja puheluiden äänenlaadun parantaminen. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä myös akustiikassa pyrkien parantamaan laitteiden äänenlaatua yleisellä tasolla, eli huomioiden mekaanisten rakenteiden vaikutuksen ja kuulokkeiden ergonomian”, kertoo Mikko Terho, Huawein CTO Mobile Software and Site Manager Finland R&D.

Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeiden korvakupit on suunniteltu yksinkertaisilla viivoilla ja ympyröillä, ja ne on viimeistelty metallisella mattarakenteella tyylikkään ulkonäön saavuttamiseksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sylinterimäinen varsi yhdistää pääpannan ja korvakupit muodostaen yhtenäisen kokonaisuuden.

Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeissa on suuret korvakupit, joiden koko on 65 mm x 42 mm. Proteiininahkainen korvatyyny mahdollistaa erinomaisen äänieristyksen. Kuulokkeiden pääpanta on muotoiltu virtaviivaisesti ja ulottuu jopa 150 asteeseen sopien näin erilaisiin pään muotoihin ja kokoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akustisten komponenttien ansiosta Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeet tukevat erittäin laajaa 4Hz – 48kHz taajuusvastetta, joka on hienosäädetty tuottamaan upealta kuulostavaa musiikkia. Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeissa on räätälöidyt elementit. Nelikerroksinen 40 mm:n polymeerikalvo mahdollistaa entistä laajemman taajuusvastealueen ja suuremman herkkyyden, kun taas Huawein itse kehittämä langaton L2HC-äänikodekki saavuttaa jopa 960 kbps:n äänensiirtonopeuden.

Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeissa on Tee Auto Tube -kaksikerroksinen äänieristysrakenne ja dynaaminen vastamelutoiminto, jotka saavuttavat jopa 40 dB:n melunvaimennuksen. Sisäänrakennetun IMU-ympäristötunnistimen ja mikrofonijärjestelmän avulla kuulokkeet tunnistavat käyttäjän ääniympäristön ja tarjoavat kolmea erilaista vastamelu-tilaa, jotka sopeutuvat ympäristön melutasoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeiden käyttäjät voivat muodostaa yhteyden samanaikaisesti kahteen laitteeseen ilman, että käyttäjän tarvitsee lopettaa ja muodostaa yhteyttä uudelleen. Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeet ovat kaksoisantennilla varustetut, langattomat over-ear -kuulokkeet, jotka tarjoavat 360 asteen monisuuntaisen Bluetooth-signaalin kattavuuden entistä vakaammalla yhteydellä. Yhteys toimii siis myös lentokenttien tapaisissa paikoissa, joissa signaalihäiriöt ovat voimakkaita.

FreeBuds Studio -kuulokkeiden akunkesto on vastamelutoiminnosta riippuen joko 20 tai 24 tuntia. Jos akku pääsee kuitenkin loppumaan, 10 minuutin pikalatauksella saa jopa viisi tuntia kuunteluaikaa vastamelutoiminnolla tai kahdeksan tunnin käyttöajan ilman vastamelutoimintoa.

Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeiden suositushinta on Suomessa 299 euroa ja värivaihtoehdot ovat musta Graphite Black sekä kultainen Blush Gold.

Lähde: Huawein lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Hyvä Huawei.

  2. Ketään ei kiinnosta Huawei.

  3. Jos on kuulokeliitäntä ja muistikortti-paikka sekä pisara lovi ni kiinnostaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei