HMDNokiaYleinen

HMD Global julkaisi Nokia C1 2nd Edition -puhelimen 3G-yhteyksillä

HMD Global on tänään lisännyt sivuillensa uuden Nokia C1 2nd Edition -puhelimen, joka on nimensäkin mukaisesti hieman uudistettu versio vuonna 2019 julkaistusta Nokia C1 -älypuhelimesta. Kyseessä on erittäin edullinen älypuhelin, joka tarjoaa lähtötason ominaisuuksia. Puhelimen nimeäminen on kuitenkin hyvin erikoinen, sillä todennäköisesti myös yksinkertaisempiakin vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla.

Ulkoisesti kyseessä on sama laite kuin hiljattain esitelty Nokia C01 Plus, mutta muutamia teknisiä ominaisuuksia on muutettu. Suurimmat eroavaisuudet Nokia C1 2nd Edition- ja Nokia C01 Plus -puhelimien välillä löytyy yhteyksistä, akusta sekä järjestelmäpiiristä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C1 2nd Edition tarjoaa 5,45 tuuman HD+ -tasoisen näyttöpaneelin, 5 megapikselin etukameran sekä LED-salamavalon. Puhelimen takaosassa on myös 5 megapikselin kamera LED-salaman kanssa sekä kaiutin. Tehoista on vastaamassa Unisoc SC7731e -järjestelmäpiiri, jossa on neljä ydintä. Akunkesto on 2500 milliampeeritunnin varassa, jota voidaan ladata 5 watin laturin avulla micro-USB-liittimen kautta.

Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii Android 11 Go, joka on tuttu muistakin Nokia C -sarjan älypuhelimista. Puhelimeen pitäisi tulla valmistajan mukaan kaksi vuotta vuosineljänneksittäin julkaistavia tietoturvapäivityksiä. Nokia C1 2nd Edition tarjoaa myös 1 gigatavun RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen mobiiliverkkoyhteydet rajoittuvat vain 3G-tukeen, joten edes 4G-yhteyksiä ei HMD Global puhelimeen ole saanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen väriversiot ovat sininen ja violetti. HMD Globalin mukaan Nokia C1 2nd Edition tulee myyntiin valituilla markkina-alueilla noin 55 euron hintaan.

Lähde: Nokiamob.net, Nokia C1 2nd Edition -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD