YleinenZTE

ZTE vihjaa Axon 30 -puhelimen julkaisusta – varusteltu näytönalaisella etukameralla

Huhtikuussa ZTE esitteli uudet Axon 30 Pro– ja Axon 30 Ultra -puhelimet Kiinassa, mutta odotettua Axon 30 -puhelinta ei vielä silloin nähty. ZTE:n mukaan uutta näytönalaisella etukameralla varusteltua puhelinta on jouduttu odottamaan hieman pidempään, mutta nyt se on vihdoin tulossa markkinoille. Aikaisemmin ZTE vihjasi julkaisevansa puhelimen heinäkuun aikana, mutta tänään yhtiö on aloittanut todelliset vihjaukset puhelimesta.

ZTE on julkaissut kiinalaisessa Weibo-palvelussa kuvan, jossa kerrotaan Axon 30 -puhelimen olevan tulossa pian ja siinä hyödynnetään uuden sukupolven näytönalaista etukameraa. ZTE on julkaissut myös kuvan laitteen yläreunasta, jossa näytössä ei näy minkäänlaista etukameraa varten tehtyä lovea tai reikää. Axon 30 on seuraaja viime vuoden Axon 20 5G -puhelimelle, joka oli maailman ensimmäinen näytönalaisella etukameralla varusteltu puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vielä Axon 20 5G -puhelimessa etukameran kuvien laatu kärsi paljon näytön heikon läpinäkyvyyden takia ja myös näytössä oli selvästi esillä tietyistä kulmista katsoen kameran sijainti. Nyt uudessa ja kehittyneemmässä versiossa etukameran kuvien laadun pitäisi olla aikaisempaa parempi ja myös näytön pikselijärjestelyä on muutettu läpinäkyvyyden varmistamiseksi. Todennäköisesti lähipäivinä puhelimesta kuullaan enemmän, sillä ZTE on luvannut julkaisevan puhelimen ennen 22. heinäkuuta.

Axon 30 on teknisesti ja muotoilultaan todennäköisesti varsin samanlainen kuin nykyinen Axon 30 Pro, mutta täyttä varmuutta teknisestä toteutuksesta ei ole. Tällä hetkellä varmaksi voidaan ainoastaan sanoa Axon 30 -puhelimen saavan 55 watin pikalatauksen, joka on paljastunut sertifiointitiedoista.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen