HMDNokiaYleinen

Nokia C01 Plus julkaistiin – varusteltu irrotettavalla akulla ja Android 11 Go -käyttöjärjestelmällä

HMD Global on julkaissut valikoiduilla markkinoilla tänään uuden Nokia C01 Plus -mallinimellä tunnetun älypuhelimen. Kyseessä on erittäin edullinen älypuhelin, joka tarjoaa lähtötason ominaisuuksia sekä tekniikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimessa on muovinen rakenne ja se on esitelty kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja violetti. Nokia C01 Plussan viralliset mitat ovat 148 x 71,8 x 9,3 mm ja painoa sillä on vain 157 grammaa.

Puhelimessa on 5,45 tuuman näyttöpaneeli, jossa on 18:9-kuvasuhde sekä HD+ -tarkkuus (720 x 1440). Tehoista on vastaamassa Unisoc SC9863a -järjestelmäpiiri, joka on kahdeksanytiminen. Puhelimessa on yksi gigatavu RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös microSD-muistikortti aina 128 gigatavuun asti.

Puhelimen takaosan kamerana toimii yksi 5 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on myös 5 megapikselin kamera selfiekuvia varten yhdessä LED-salamavalon kanssa.

Akunkesto on irrotettavan 3000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan 5 watin teholla micro-USB-liittimen kautta. Nokia C01 Plus tarjoaa lisäksi 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, FM-radio tuen ja yhden mikrofonin. Puhelimessa on Bluetooth 4.2 -yhteys ja tuki 4G-yhteyksille. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 11 Go -versio, joka on hieman kevennetty versio.

Puhelimella on hintaa muun muassa Venäjällä 6490 ruplaa, eli noin 74 euroa.

Lähde: Nokia C01 Plus -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD