HMDNokiaYleinen

HMD Global julkaisi uuden sinisen väriversion Nokia 4.2 -puhelimesta

Nokia 4.2 uudessa Indigo-värissä.

HMD Global julkaisi helmikuussa uudet edulliset Nokia 3.2- ja Nokia 4.2 -puhelimet, mutta myyntiin saapuminen on selvästi venähtänyt ja puhelimet ovat tällä hetkellä saatavilla ainoastaan muutamissa maissa. Suomessa Nokia 4.2 -puhelinta odotetaan myyntiin, mutta HMD Global on ollut viime aikoina varsin hiljaa uutuuspuhelimista.

Nokia 4.2 on saapunut tällä viikolla Venäjällä ennakkotilattavaksi ja samalla puhelimesta on julkaistu uusi väriversio. Helmikuussa Nokia 4.2 -mallista julkaistiin värit musta ja pinkki, mutta ainakin Venäjällä tarjolle on tulossa uusi sininen Indigo -väriversio. Uusi väriversio julkaisun jälkeen on erikoista Nokia-puhelimien kohdalla, sillä HMD Global on paljastanut yleisesti aina jo julkaisun aikaan kaikki tarjolle tulevat väriversiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 4.2:n pääominaisuuksia ovat muun muassa 5,71 tuuman HD+ -näyttö, Snapdragon 439 -järjestelmäpiiri sekä kaksoiskamera, joka rakentuu 13 megapikselin ja 2 megapikselin kameroista. Akun kooksi on mainittu 3000 milliampeerituntia ja puhelimessa on Android 9.0 Pien Android One -versio. MWC 2019 -messuilla puhelimen hinnaksi ilmoitettiin 169 dollaria.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD