SamsungYleinen

Galaxy A23 5G näyttää samalta kuin muutkin Samsung-puhelimet – tulossa myös 4G-versio

Samsung Galaxy A23 5G

Samsung on valmistelemassa uusien edullisempien Galaxy A -malliston puhelimien julkaisua. Yhtiöltä on odotettu pian esimerkiksi Galaxy A53 ja Galaxy A33 -puhelimia, mutta todennäköisesti luvassa on myös muita versioita. Tällä kertaa nettiin on vuodettu 3D-mallinnokseen perustuvia kuvia Galaxy A23 5G -puhelimesta ja samalla muut vuotaneet tiedot kertovat myös 4G-version olevan kehitteillä.

Galaxy A23 4G -version mallinumeron on kerrottu olevan SM-A235F, ja se on löytynyt muun muassa suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta. Tämän takia puhelimesta on paljastunut jo muutama uusi yksityiskohta. Galaxy A23 4G tulee saamaan Qualcommin kehittämän Snapdragon 680 -järjestelmäpiirin, vähintään 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 12 -käyttöjärjestelmän. Valitettavasti muita tietoja ei ole vuotanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A23 4G Geekbenchin listauksessa.

Samsung Galaxy A23 5G

Galaxy A23 5G -versiosta tiedetään hieman enemmän. Vuotojen mukaan siinä käytetään MediaTekin kehittämää Dimensity 700 -järjestelmäpiiriä. Puhelimeen odotetaan noin 6,55 tuuman kokoista näyttöpaneelia, jossa on etukameraa varten tehty etukameralovi. Laitteen takaosaan tullaan samaan neloiskamera, jossa on 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

5G-versiossa on tietojen mukaan myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Galaxy A23 5G on mitoiltaan 165,4 x 77 x 8,5 millimetriä, mutta oikeastaan mitään muuta laitteesta ei tiedetä.

Vuodettujen kuvien perusteella Galaxy A23 5G näyttää pitkälti samalta kuin Samsungin muutkin Galaxy A -sarjan älypuhelimet. Rakenne on muovia ja takaosassa on geneerinen laatikkomainen kamera-alue. Huhujen mukaan Samsung tulisi julkaisemaan puhelimen maaliskuun loppuun mennessä, eli mahdollisesti Galaxy A33 ja Galaxy A53 -puhelimien kanssa.

Lähde: Collegedunia.com, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung