HMDNokiaYleinen

HMD Global laajensi Nokia 2720 Flip -puhelimen värivalikoimaa – Tältä näyttää punainen simpukkapuhelin

HMD Global on tänään lanseerannut uuden väriversion IFA 2019 -messuilla julkaistusta Nokia 2720 Flip -simpukkapuhelimesta. Aikaisemmin uutuuspuhelin on nähty vain mustassa ja harmaassa väriversiossa, mutta nyt punainen tarjoaa piristystä värivalikoimaan.

Mitään muuta eroa uutuusversiossa ei ole värin lisäksi, vaan kyse on vain värivalikoiman päivittämisestä. Tehoista on vastaamassa Qualcommin Snapdragon 205 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 512 megatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 4 gigatavua, mutta sitä saa lisää muistikortin avustuksella. Laitteen takaosassa on 2 megapikselin takakamera ja sen rinnalla on myös LED-salama. Nokia 2720 Flipin akunkestosta vastaa 1500 milliampeeritunnin akku ja sitä ladataan micro-USB-latausliittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 2720 Flip on varusteltu kahdella näytöllä, kuten simpukkapuhelimet yleisestikin. Ulkopuolella olevan näytön koko on 1,3 tuumaa ja sen tarkkuus on 240 x 240 pikseliä. Sisäpuolella oleva näyttö on 2,8 tuumaa, joka on verrattain varsin suuri. Yksi puhelimen käyttöä helpottava yksityiskohta on myös varsin suuret painikkeet, jotka helpottavat muun muassa kirjoittamista.

Uusi Nokia 2720 Flip on Suomessa jo myynnissä 99 euron hintaan. Toistaiseksi HMD Global ei ole vahvistanut laajentavansa Suomessa valikoimaansa uudella punaisella väriversiolla.

Lähde: Nokia 2720 Flip -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD