SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy Note10+ Star Wars -erikoisversion – Suomessa myyntiin 1349 euron hintaan

Samsung on esitellyt uuden Galaxy Note10+ Star Wars -erikoisversion globaalisti ja kyseinen versio on julkaistu uuden Star Wars -elokuvan kunniaksi. Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuva julkaistaan 20. joulukuuta.

Uudessa erikoisversiossa on Star Wars -henkinen kuori, metallimerkki ja teemaan sopivat Galaxy Buds -kuulokkeet. Lisäksi Galaxy Note10+ -puhelimesta löytyy uniikkeja taustakuvia, sammutusanimaatioita, kuvakkeita sekä ääniefektejä. Itse puhelimen ulkokuori on musta, jossa on Samsungin logon lisäksi myös Star Wars -logo. Korostusvärinä puhelimessa käytetään punaista ja myöskin S Pen -kynä on punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhdysvaltojen ohella Galaxy Note 10+ Star Wars -erikoisversio on tulossa myyntiin rajoitetusti muutamissa maissa, joita ovat muun muassa Australia, Tanska, Suomi, Saksa, Hong Kong, Korea, Norja, Venäjä, Espanja, Ruotsi, Turkki sekä UK.

Suomessa Samsung on kertonut Galaxy Note10+ Star Wars -erikoisversion olevan tulossa myyntiin kuluvan vuoden aikana ja suositushinta on 1349 euroa. Rajoitettu erä laitteita on ostettavissa Telian myymälöistä sekä Samsungin omilta sivuilta.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung