AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 3 ja OnePlus 3T saivat viimeisen tietoturvapäivityksensä

OnePlus 3T

OnePlus on päättämässä useamman vuoden takaisien OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimien tukea ja nyt vuonna 2016 julkaistut puhelimet tulevat saamaan viimeisen päivityksensä. Tuorein päivitys on luonnollisesti vain pieni tietoturvapäivitys, sillä OnePlussan käytäntö on ollut päivittää puhelimiaan uusilla versioilla kahden vuoden ajan sekä kolmen vuoden ajan tietoturvakorjauksia.

Viimeinen päivitys OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimille pitää sisällänsä Googlen lokakuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset, päivitetyt Google Mobile Services -palvelut sekä yleisiä bugikorjauksia ja parannuksia. Koska kyseessä on viimeinen päivitys, niin OnePlus 3- ja OnePlus 3T -mallit eivät tule tämän jälkeen enää saamaan seuraavia päivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuten kaikkien päivityksien kohdalla, niin OnePlus tulee jakamaan tuoreinta versiota vaiheittain OnePlus 3- ja OnePlus 3T -käyttäjille. Aluksi päivitys tulee ladattavaksi vain muutamille käyttäjille, jotta OnePlus pystyy varmistamaan, ettei mukaan ole päässyt suuria virheitä. Tämän jälkeen jakelu aloitetaan laajemmin kaikille käyttäjille.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android