HMDNokiaYleinen

HMD Global laittoi Android 10 Go -päivityksen jakoon vuonna 2018 julkaistulle Nokia 2.1 -puhelimelle

HMD Global on laittanut Android 10 -päivityksen jakoon vuonna 2018 julkaistulle Nokia 2.1 -älypuhelimelle. Kyseessä on HMD Globalin yksi Android Go -puhelimista, joten Nokia 2.1 saa päivityksen muodossa kevennetyn Android 10 Go -version. Tällä hetkellä päivitys on jaossa valikoiduilla markkina-alueilla, mutta jakelun pitäisi laajentua pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 10 Go -versiossa Google on keskittynyt erityisesti parannettuun tietojen salaamiseen uudella Adiantum-salausjärjestelmällä. Android 10 Go pitää sisällänsä myös parannetun sovelluksien avaamisen ja nyt sovellukset avautuvat jopa 10 prosenttia aikaisempaa nopeammin. Lisäksi sovelluksien välillä vaihtaminen on nopeampaa ja Google on onnistunut puolittamaan esiasennettujen sovelluksien koot, jotta käyttäjälle jäisi enemmän tallennustilaa. Päivitys on varusteltu kaikilla tutuilla Go-sovelluksilla, joita ovat Gallery Go, YouTube Go ja Maps Go.

Lisätietoja Nokia 2.1:n Android 10 Go -päivityksen saatavuudesta löytyy HMD Globalin ylläpitämältä Nokia Community -foorumilta tämän linkin takaa. Päivitys on saatavilla tänään 10 prosentille käyttäjistä, 50 prosentille käyttäjistä 5. syyskuuta mennessä ja kaikille 7. syyskuuta.

Lähde: Nokia Community

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Eipäs tuosta Android 10:n julkaisusta ole kulunutkaan vasta kuin liki 1 vuosi, eli on se aikas vikkelää että HMD Global päivittää sen jo liki 365 päivän jälkeen. Tai ehkä siellä tuli nyt kiirus, kun Android 11 julkaistaan jo piakkoin.

  2. Mieti sitä sitten. ⬆️

  3. Hyvä et päivitys tuli. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jotkut puhelimet eivät koskaan saa päivitystä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD