XiaomiYleinen

Xiaomi vihjaa tulevasta julkaisusta – uusi Mi 10 -malliston 5G-puhelin tulossa alle 300 euron hintaluokkaan

Xiaomi on aloittanut vihjaamaan virallisissa sosiaalisen median kanavissaan, että yhtiö aikoo julkaista syyskuun aikana uuden 5G-älypuhelimen, joka on verrattain edullinen. Xiaomin mukaan hinnoittelu tulee asettumaan alle 300 euron hintapisteeseen, joka tekee siitä edullisimman 5G-puhelimen Euroopan markkinoilla.

Uutuuspuhelin tulee kuulumaan Mi 10 -mallistoon, jossa on ensimmäisenä Qualcommin tuleva Snapdragon 7 -sarjan 5G-modeemilla varusteltu järjestelmäpiiri. Qualcommin voidaan olettaa julkaisevan tämän viikon aikana IFA-messuilla uuden Snapdragon-järjestelmäpiirin, sillä nähtävästi Xiaomi ei tule hyödyntämään jo julkaistuja Snapdragon 765-, 765G- tai 768G -järjestelmäpiirejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti puhelimen tarkemmasta julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta julkaisu tapahtuu syyskuun aikana. Xiaomilta on odotettu myös huippuluokan Mi 10T -älypuhelimia, mutta nyt Xiaomin vihjaamassa julkistuksessa tuskin on kyse Mi 10T -puhelimista. Todennäköisesti Xiaomin mysteerisestä ilmoituksesta tullaan kuulemaan lisätietoja lähipäivien aikana.


Lähde: Xiaomi (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

7 Kommenttia

 1. Mitenkähän noissa halpis-5G-puhelimissa tehot mahtavatkaan riittää niihin todellisiin 5G-sovlluksiin/datamääriin/palveluihin sitten.

  1. Tekeekö normaali käyttäjä edes 5G yhteydellä mitään?

 2. Toivottavasti tossa on hyvät kamerat sitten.

  1. Toivottavasti sinä saisit muutaman vuoden ikää lisää.

   1. Sitä mäkin toivon.

 3. Toivottavasti tossa on hyvät kamerat sitten.

 4. Toivottavasti tossa on hyvät kamerat sitten.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi