SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy Fit2 -aktiivisuusrannekkeen, Wireless Charger Trio -latausalustan sekä Galaxy Tab A7 -tabletin

Samsung on julkaissut uusia laitteitaan tänään, jotka ovat Galaxy Fit2 -aktiivisuusranneke, Wireless Charger Trio -latausalusta sekä Galaxy Tab A7 -tabletti. Lisäksi Samsung esitteli yhtiön edullisimman 5G-älypuhelimen, eli Galaxy A42 5G -mallin, johon voi käydä tustumassa tarkemmin tämän linkin takaa.

Galaxy Tab A7 on 10,4 tuuman 2000 x 1400 pikselin näytöllä varusteltu keksihintainen tabletti, joka tarjoaa neljän kaiuttimensa kautta erinomaisen äänentoiston. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy Tab A7 on varusteltuna myös muistikorttipaikalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin takaosaan on saatu 8 megapikselin kamera, kun taasen etupuolella on 5 megapikselin kamera esimerkiksi videopuheluita varten. Akunkestosta on vastaamassa massiivinen 7040 milliampeeritunnin akku, jota ladataan USB-C-liitännän kautta. Tabletti tarjoaa lisäksi perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Galaxy Tab A7 tulee saatavilla Pohjoismaissa 25. syyskuuta kahdessa versiossa, joista toinen on varusteltu LTE-yhteyksillä ja toinen vain Wi-Fi-yhteyksillä.

Galaxy Fit2 on Samsungin tuorein aktiivisuusranneke, joka tarjoaa 1,1 tuuman AMOLED-näytön, jota on suojaamassa 3D-lasipinta. Rannekkeessa on 159 milliampeeritunnin akku, joka takaa hyvän akunkeston. Samsungin mukaan rannekkeen akku kestää yhdellä latauksella 15-21 päivää. Galaxy Fit2 tarjoaa tuttuja terveysominaisuuksia, sillä se seuraa muun muassa askeleita, sykettä, unta ja aktiviteetteja.

Uusi Galaxy Fit2 on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja vaaleanpunainen. Galaxy Fit2:n saatavuudesta tai hinnoittelusta Samsung ei ilmoittanut vielä tänään.

Yksi uusista laitteista on Wireless Charger Trio -latausalusta, jolla pystytään langattomasti lataamaan jopa kolmea laitetta samanaikaisesti. Latausalusta on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Latausalustassa on myös oma pieni upotuksensa, johon esimerkiksi uusi Galaxy Watch 3 asettuu erinomaisesti. Samsung ei ole vielä kertonut tarkempia tietoja uuden langattoman laturin saatavuudesta tai hinnoittelusta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Samsungin turhake romuja.

  2. Taas on turhake kommentoija päässyt itseään toteuttamaan täällä.
    Olisi siinä hänellä miettimistä noista kommenteistaan, jos vaan kykenisi?

  3. Nii ja mulla on siihen oikeus.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung