HMDNokiaYleinen

HMD Global muutti uuteen pääkonttoriin Espoon Leppävaaraan

Uuden pääkonttorin aulassa huomiota herättää heti keltaiset portaat.

Nokia-puhelimien koti, HMD Global aloitti toimintansa vuonna 2016 Nokian pääkonttoria vastapäätä Espoon Karamalmilla. Yhtiö on kuitenkin hiljattain siirtänyt toimintansa kokonaan pois Nokia silmien alta ja muuttanut pääkonttorinsa Espoon Leppävaaraan. Pääkonttorin uusi osoite on Bertel Jungin aukio 9, jossa HMD Globalilla on suuremmat toimitilat.

HMD Globalin muuton syyksi ilmoitettiin ainoastaan tilan puute yhtiön kasvaessa. Uusi pääkonttori onkin nyt tilavampi sekä viihtyisämpi. HMD Globalin tapana on ollut alusta lähtien painattaa puhelimiensa takaosaan yhtiön pääkonttorin osoite. Aikaisemmin puhelimissa on siis nähty teksti ”Karaportti 2 02610 Espoo Finland”, mutta ensi viikolla Suomessa myyntiin saapuva Nokia 7.1 on ensimmäinen, jossa tullaan näkemään teksti ”Bertel Jungin aukio 9 02600 Espoo Finland”.

Uuden pääkonttorin osoite on painettu myös Nokia 7.1 -puhelimeen.

HMD Global on vuonna 2016 perustettu suomalainen Nokia-puhelimien koti, joka tekee vahvaa yhteistyötä FIH Mobilen, eli tutummin Foxconnin kanssa. HMD Global on lisensoinut Nokian tavaramerkin käyttöönsä kymmeneksi vuodeksi. HMD Global maksaa Nokialle rojaltimaksuja tavaramerkin ja mobiiliessentiaalipatenttilisenssien käytöstä.

Pääkonttorin aulassa on myös esillä vanhoja Nokia-puhelimia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD